כללי שאלה טפשית אבל זה דיי דחוף

• הוסף לסימניות
איך אני מעיף את הרקע הלבן ע"מ שישאר רק השיער על הרקע הכחול? וכמובן שהקצוות של השיער יראו..

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• lea כהה העתק.jpg
    KB 357.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
צריבת שיער זו פעולה קצת יותר מסובכת מצריבה רגילה,
שיע העלה פה פעם מדריך מצויין לדבר הזה
לצערי אין לי כרגע זמן להסביר בפירוט
תעשה חיפוש בפורום על צריבת שיער או על המילה extract

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה!
שנית, המסקנה שלי מהיום האחרון, זה שאם אני רוצה לנצל את העזרה מפה באופן מקסימלי, עלי לעבור לפוטושופ באנגלית.... לא כן?

• הוסף לסימניות
המממ. רצוי. כנראה.
בכל אופן, אל תשתמש בפילטר extract
אלא בשיטת המסכה ששיע הביא, היא יעילה ומדוייקת הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
:confused: אני ממש מבולבלת מכל הלינקים האלה,
תכלס, איך צורבים שיער? עם מסיכה? ואם כן אז איך? בבקשה... אנא הסבירו.
ואם צורבים עם הפילטר extract- אז- למה צריך את הפלאג-אין?
על מה הכי מומלץ ואיך, בבקשה..

• הוסף לסימניות
עוד דרך - ואולי היה אותה גם בלינקים הללו - לבחור את הצ'נל (channel) הכי קונטרסטי ולשכפלו, להגביר בו מאד את הקונטרסטיות (levels), לטעון את הבחירה - והרי לך בחירה של השער בלבד, עם שיפוצים קלים (רק עם מסכה!). במקרה הזה, כשהרקע לבן, זה יעבוד מצוין.

• הוסף לסימניות
אילה, יש הרבה דרכים לצרוב שיער
כל מה שהביאו כאן יכול לעבוד, וזה תלוי בסוג וצבע השיער, ובסוג הרקע.
כשיש רקע אחיד זה מאוד מקל על העבודה, ורצוי להשתמש במסיכה או בערוצי הצבע (צ'נל, מה שכתבה ביקי)
ובד"כ כדאי לשפר את אזור הצריבה ע"י מברשת עדינה, כי שיער זה באמת דבר בעייתי.

חלק מהשימוש בפוטושופ זה לדעת לבחור את הדרך הנכונה להגיע למה שאתה צריך, כי לכל פעולה יש מגוון דרכים.

עוד דבר חשוב - כשעובדים על שכבה חשובה, לשכפל אותה קודם, ואז להסתיר את העותק.
כדי שאם נטעה נוכל למחוק את השכבה עם הטעות ומיד להמשיך לעבוד בדרך אחרת.
או לשמור "ציון דרך" בחלונית ההסטוריה.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה שיטת שילוב מולטפליי!

• הוסף לסימניות
אם זה "דחוף" כמו שאתה אומר, הייתי מציע לך פשוט לעשות רקע לבן. אל תהמר בשעות לחץ על אחת הפעולות המסובכות בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה