כללי שאלה | ייצוא באינדזיין - שינוי גודל

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ (גודל A4) ואני מעוניין לשמור אותו בגודל קטן יותר (נניח 10X15 סמ'), אני עושה שמירה לPS ומכניס את הגודל הרצוי,

והבעיה: הבליד תופס לי חלק מהדף (כך שיוצא לי: דוגמא 8X13)

איך אני מגדיר את הבליד שלא יכלל בתוך הדף?

עוד דבר:
איך אפשר להקטין (או להגדיל) את העמוד כך שגם כל האובייקטים בקובץ יקטנו (או יגדלו)?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה הולך כך:
ללחוץ Ctrl+P (חייבים!)
לכוון מדפסת PS
לבטל בלשונית של MARKS את סימוני הבלידים, את הבלידים עצמם ובקיצור.. את כל הסימונים.
לגשת ללשונית SETUP, לעשות גודל CUSTUM לגודל הרצוי.
לעשות FIT TO PAGE, ורק לשים לב לאחוזים שהוא הקטין את העמוד לדוגמא 76%
לבטל את סימון הFIT TO PAGE, ולהקטין באופן ידני את ה100% ל76%
להגדיל באופן ידני את גודל הדף (אם הוא היה 10/15 לעשות אותו 12/17)
לחזור ללשונית הMARKS, להפעיל את הסימון USE BLEED SETTING, תוכל להוסיף עוד סימונים שתרצה.

זהו. בהצלחה.

בעיקרון, במקום כל הבלאגן הזה (שלוקח בערך 30 שניות) תוכל להדפיס גם על דף A4 ושישאר לך שוליים גדולות, ואם יש לך אקרובט 7 ומעלה, תוכל לעשות CROP ולחתוך את השוליים הנותרים.
זהירות! אקרובט יותר ישן לא יקלוט את זה, ויזכור שיש שוליים. כמו"כ אם תפתח את הקובץ בפוטושופ.

נ.ב. כתבתי מהזיכרון, מקוה שהכל תקין.

• הוסף לסימניות
באקרובט פרופשיונל אפשר להסיר את סימוני החיתוך ועוד כמה דברים מעניניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MענדיM;92319:
זה הולך כך:
ללחוץ Ctrl+P (חייבים!)
לכוון מדפסת PS
לבטל בלשונית של MARKS את סימוני הבלידים, את הבלידים עצמם ובקיצור.. את כל הסימונים.
לגשת ללשונית SETUP, לעשות גודל CUSTUM לגודל הרצוי.
לעשות FIT TO PAGE, ורק לשים לב לאחוזים שהוא הקטין את העמוד לדוגמא 76%
לבטל את סימון הFIT TO PAGE, ולהקטין באופן ידני את ה100% ל76%
להגדיל באופן ידני את גודל הדף (אם הוא היה 10/15 לעשות אותו 12/17)
לחזור ללשונית הMARKS, להפעיל את הסימון USE BLEED SETTING, תוכל להוסיף עוד סימונים שתרצה.

זהו. בהצלחה.

בעיקרון, במקום כל הבלאגן הזה (שלוקח בערך 30 שניות) תוכל להדפיס גם על דף A4 ושישאר לך שוליים גדולות, ואם יש לך אקרובט 7 ומעלה, תוכל לעשות CROP ולחתוך את השוליים הנותרים.
זהירות! אקרובט יותר ישן לא יקלוט את זה, ויזכור שיש שוליים. כמו"כ אם תפתח את הקובץ בפוטושופ.

נ.ב. כתבתי מהזיכרון, מקוה שהכל תקין.
קרופ? אפשר גם ב-5, ו-6...
יש הבדל אחד: כשעושים 'הסר שולים לבנים' בגי' 5 ו-7 הוא מסיר שול של כל עמוד ועמוד. בגי' 6, הוא מסיר לפי העמוד שהיה בחזית בעת ביצוע הקרופ.
באקרובט 7 הוסיפו שאפשר לעשות קרופ גם לבליד-בוקס ועוד. אבל ה'קרופבוקס' ב-5 ו-6 הוא אותו הדבר כמו 7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה