שאלה לאוהבי שוקולד

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלה חשובה לאוהבי שוקולד:

האם לשוקולד הזה יש הכשר של עדה חרדית? אם לא, האם יש שוקולד אחר של עלית עם שישים אחוז מוצקי קקאו?

קבצים מצורפים

• bitter_choco60.jpg
    KB 18.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
משום מה לא נראה לי שזו האריזה המדוייקת, אבל אכן יש שוקולד של עלית עם 60% מוצקי קקאו, ויש גם שוקולד של ורד הגליל עם 60% מוצקי קקאו.

• הוסף לסימניות
אכן יש עם 60% מוצקי קקאו, אריזה דומה רק עם צבע צהוב למעלה ולמטה בהכשר העדה החרדית.

• הוסף לסימניות
מה הפלוס במוצקי קקאו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;653740:
אכן יש עם 60% מוצקי קקאו, אריזה דומה רק עם צבע צהוב למעלה ולמטה בהכשר העדה החרדית.

סליחה על הניג'וזים, אבל: חוץ מהחלק הצהוב העיצוב זהה?

האם העטיפות שיש על התיק מזוהות גם עם השוקולד עם ההכשר (הסיפור.. אח"כ)

קבצים מצורפים

• IMG_7684.gif
    KB 175.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
פחות או יותר....

אם אני לא טועה, גם שם כתוב הסידרה המפנקת, רק שהצהוב מאוד בולט.

• הוסף לסימניות
תודה נחמה, אם הסיפור מעניין אותך - תגידי.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;653744:
מה הפלוס במוצקי קקאו?

יותר איכותי, יותר שוקולדי ויותר בריא.
אה, וגם יותר מריר :)

• הוסף לסימניות
ככל שיש יותר מוצקי קקאו בשוקולד הוא נחשב לאיכותי יותר.
מה שזה אומר בעצם שהשוקולד מורכב מיותר אחוזים של פולי קקאו מה שגורם לו להיות מריר יותר ו"אמיתי" יותר.
בקונדיטוריות לא משתמשים בשוקולד מריר בעל פחות מ-60-70% מוצקי קקאו (וכל המרבה הרי זה משובח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;653756:

הנה הוא........

אני רואה שהתבלבלתי.....

והחלק הצהוב נמצא בצד שמאל ולא למעלה ולמטה......

העיקר הכוונה:)

• הוסף לסימניות
ואם הסיפור מענין אותי??
בטח קיבלתם תיק ואת רוצה לדעת אם אפשר להשתמש בו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;653790:
ואם הסיפור מענין אותי??
בטח קיבלתם תיק ואת רוצה לדעת אם אפשר להשתמש בו...

איך עלית על פרטי הסיפור? צל"ש;).

ליתר דיוק: הכנתי את התיק למבצע של עלית, וכשסיימתי גיליתי להוותי שקניתי שוקולד ללא כשרות מהודרת (האשכול כאן היה חלק מהבירור שערכתי). התאכזבתי קשות. שלחתי בכל אופן ואני מקווה שנסתדר איכשהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;653818:
איך עלית על פרטי הסיפור? צל"ש;).

ליתר דיוק: הכנתי את התיק למבצע של עלית, וכשסיימתי גיליתי להוותי שקניתי שוקולד ללא כשרות מהודרת (האשכול כאן היה חלק מהבירור שערכתי). התאכזבתי קשות. שלחתי בכל אופן ואני מקווה שנסתדר איכשהו.

פשוט לקחת תיק וציפית באריזות? איזה פרקטיות. 25 אלף שקל? תעבירי את המעשרות.. תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;653735:
שאלה חשובה לאוהבי שוקולד:

האם לשוקולד הזה יש הכשר של עדה חרדית? אם לא, האם יש שוקולד אחר של עלית עם שישים אחוז מוצקי קקאו?

בדיוק את השוקולד הזה יש לי בארון :)
הוא בהכשר OU ובהשגחת הרבנות נצרת עלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה