שאלה לבוני אתרים - עם CDN או בלי?

• הוסף לסימניות
שאלה לבוני האתרים -
הייתי מחוברת עד עכשיו לקלאודפלאר שמספק גם שירותי CDN - דבר שמחלק את העומס של האתר למקורות רבים בעולם, ושומר על מטמון של הדפים של האתר, ומיקל עליהם את החיבור לאתר. ומקדם דירוג SEO ובגוגל.
דא עקא, שהקלאודפלאר מאידך הגדיל לי את זמן העליה של האתר לגולשים בארץ, ובעצם הכפיל אותו, כי הוא יושב כאן על שרת מהיר בארץ, ודרך הקלאוד פלאר הגולש בעצם צריך להגיע לחו"ל....
הדילמה - מה עדיף?
חשוב לציין שרוב הגולשים הם מהארץ - 80% בערך.
אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים [אני מתכוונת לא "הערכות" ו"הגיון"] - ולחילופין עצות נוספות.

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי להבין את הדילמה...
אם זה באמת מעלה אצלך את זמני הטעינה (את בטוחה???), אז תעיפי את הCLOUDFLARE למה את צריכה אותו?
(הקטע הראשון בדבריך נראה כלקוח מאיזה פרסומת. איך זה בדיוק מקדם את האתר מבחינת SEO? וכן שאר הדברים שרשמת - לא נראים רלוונטים כלל וכלל ברגע שזה מעלה את זמני הטעינה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;n4924410:
אני לא הצלחתי להבין את הדילמה...
אם זה באמת מעלה אצלך את זמני הטעינה (את בטוחה???), אז תעיפי את הCLOUDFLARE למה את צריכה אותו?

בנוגע לזמני טעינה בארץ - זה בדוק. הענין הוא שזה מאידך מקצר זמני טעינה בחו"ל.

נכתב ע"י s976;n4924410:
(הקטע הראשון בדבריך נראה כלקוח מאיזה פרסומת. איך זה בדיוק מקדם את האתר מבחינת SEO? וכן שאר הדברים שרשמת - לא נראים רלוונטים כלל וכלל ברגע שזה מעלה את זמני הטעינה).

האינפורמציה שכתבתי לקוחה מכאן [h=1]מה זה CDN ולמה אתה חייב כזה לאתר שלך?[/h]

• הוסף לסימניות
אז תעשי חשבון לבד. כל מה שטען הבחור, שזה עוזר לדירוג בגוגל בגלל שזה מקצר את זמני הטעינה. וגם אם קיצרת זמני טעינה בשביל חלק מהגולשים, זה גם עשוי להשפיע על הדירוג הכללי (לגבי רמת ההשפעה הוא נסחף לגמרי, אבל זה לא משנה לנו).
עכשיו, אצלך, עבור רוב רובם של הגולשים זמנו הטעינה עולים. אז אם אכן כך הם הדברים, זה יכול רק לפגוע בדירוג. (ובכלל, כדאי קודם לחשוב על הגולשים - למה להכפיל להם זמני הטעינה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה