שאלה לבעלי הימאהה

• הוסף לסימניות
באורגן ימאהה S770 יש אפשרות להקליט בהקלטה של הערוצים גם מקצבים כי להקליט כלים על כלים זה עובד אבל שאני רוצה להקליט מקצב ועליו כלים לא הולך לי
מישהו יודע???????

• הוסף לסימניות
אין פה לאף אחד אורגן ימאהה???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פליז

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון בהקלטה הפנימית של הכלי כן?
בוודאי שאפשר וגם זה אמור להיות אוטומטי ששלושת הערוצים הראשונים הם לנגינת הסולו.
איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות אוטומטי ששלושת הערוצים הראשונים הם לנגינת הסולו
מה הכוונה??
תמיד הפעלתי הקלטה על הערוץ הראשון ע"ז הקלטתי מקצב, וזה לא היה מקליט, משא"כ בכלים!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה??
תמיד הפעלתי הקלטה על הערוץ הראשון ע"ז הקלטתי מקצב, וזה לא היה מקליט, משא"כ בכלים!
פה הבעיה.
אם אתה רוצה להקליט נגינה של מקצב + סולו אתה לא אמור לסמן ערוץ הקלטה אחד, אלא פשוט להפעיל את הrec והכלי מחלק את הערוצים לפי סדר קבוע מראש.

ישנם 16 ערוצי הקלטה בימהה אם אני זוכר נכון, 8 התחתונים הם ערוצי הקלטה של המקצב בלבד ו8 העליונים מקליטים את הסולו כשברירת המחדל של הכלי היא ערוצים 1 ו3 להקלטת הסולואים בצורה אוטומטית (ערוץ 2 מקליט את הצליל שאפשר להוסיף לאקורד בנוסף למקצב, כמו פד או פסנתר למשל).

לאחר שסיימת להקליט ניתן לסמן ערוצים נוספים מ4 עד 8 להוספת כלים נוספים על ההקלטה.

• הוסף לסימניות
פה הבעיה.
אם אתה רוצה להקליט נגינה של מקצב + סולו אתה לא אמור לסמן ערוץ הקלטה אחד, אלא פשוט להפעיל את הrec והכלי מחלק את הערוצים לפי סדר קבוע מראש.

ישנם 16 ערוצי הקלטה בימהה אם אני זוכר נכון, 8 התחתונים הם ערוצי הקלטה של המקצב בלבד ו8 העליונים מקליטים את הסולו כשברירת המחדל של הכלי היא ערוצים 1 ו3 להקלטת הסולואים בצורה אוטומטית (ערוץ 2 מקליט את הצליל שאפשר להוסיף לאקורד בנוסף למקצב, כמו פד או פסנתר למשל).

לאחר שסיימת להקליט ניתן לסמן ערוצים נוספים מ4 עד 8 להוספת כלים נוספים על ההקלטה.
תודה רבה!
הצלחתי להקליט את המקצב והצלחתי להקליט עליו בערוץ 3 סולו אולם בשאר הערוצים הוא לא מקליט לי שזה אומר שאני מפעיל את ההקלטה על ערוץ 5 ומקליט על המקצב סולו ואני גומר זה כותב לי את ההודעה הזו כמו תמיד אבל אח"כ אני לא שומע את מה שהקלטתי
יש פיתרון??

• הוסף לסימניות
כן.
כפי שכתבתי, הגדרת הערוצים הינה ברירת מחדל, וכל ערוץ בפני עצמו ניתן להגדיר שיקליט כל דבר.
יתכן והערוצים 4-8 מוגדרים להקליט את המולטי פדים וצריך להגדיר אותם שיקליטו את הסולו.

איך מגדירים את הערוצים אני לא זוכר במדויק (הרבה שנים כבר לא התעסקתי בזה..) אבל אם איני טועה זה לחיצה ארוכה על הערוץ בנוסף לעוד כפתור, אולי channel?

• הוסף לסימניות
כן.
כפי שכתבתי, הגדרת הערוצים הינה ברירת מחדל, וכל ערוץ בפני עצמו ניתן להגדיר שיקליט כל דבר.
יתכן והערוצים 4-8 מוגדרים להקליט את המולטי פדים וצריך להגדיר אותם שיקליטו את הסולו.

איך מגדירים את הערוצים אני לא זוכר במדויק (הרבה שנים כבר לא התעסקתי בזה..) אבל אם איני טועה זה לחיצה ארוכה על הערוץ בנוסף לעוד כפתור, אולי channel?
רוב תודות!! הצלחתי
סליחה על ההטרדה
אבל עכשיו יש לי בעיה ביצוא של ההקלטה, שגמרתי עשיתי 'שומר' בתיקייה של השירים באונקי והבעיה היא שבמחשב לא שומעים את התופים אלא רק את הכלים, התופים נשמעים כמו מטרונום כזה [אם יש צורך אני יעלה את הקובץ]
מה אומר??
ושוב תודה!!

• הוסף לסימניות
רוב תודות!! הצלחתי
סליחה על ההטרדה
אבל עכשיו יש לי בעיה ביצוא של ההקלטה, שגמרתי עשיתי 'שומר' בתיקייה של השירים באונקי והבעיה היא שבמחשב לא שומעים את התופים אלא רק את הכלים, התופים נשמעים כמו מטרונום כזה [אם יש צורך אני יעלה את הקובץ]
מה אומר??
ושוב תודה!!
אתה מייצא את ההקלטה כקובץ midi?
אז ברור שזה ישמע לא טוב במחשב, כי אין לו את ספריות הצלילים שיש בכלי והוא משתמש בצלילי ברירת המחדל של עצמו.

אם המטרה היא לשמיעה ולא לעריכה נוספת במחשב, יהיה הרבה יותר קל ויעיל להקליט את הקטע על דיסק און קי כקובץ שמע ולא כmidi.

• הוסף לסימניות
אם המטרה היא לשמיעה ולא לעריכה נוספת במחשב, יהיה הרבה יותר קל ויעיל להקליט את הקטע על דיסק און קי כקובץ שמע ולא כmidi.
מה הכוונה??
אני רוצה להקליט בערוצים ואח"כ לייצא את זה בתור קובץ שמע לאונקי
השאלה איך אני עושה את זה???

• הוסף לסימניות
מה הכוונה??
אני רוצה להקליט בערוצים ואח"כ לייצא את זה בתור קובץ שמע לאונקי
השאלה איך אני עושה את זה???
אני לא זוכר איך זה בדגם שלך אבל בטיירוס יש שתי מערכות הקלטה על הלוח, השמאלי להקלטה פנימית והימני להקלטה חיצונית.

אני זוכר שבpsr 910 רק אם חיברת אונקי נפתחה באפשרויות שורה חדשה של הקלטה לאונקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה