מידע שימושי שאלה לבעלי נסיון בשיש אבן קיסר

• הוסף לסימניות
אני בברורים על שיש , הקיסר קורץ בגלל המחיר
שמעתי שהוא סופג כתמים של תבלינים - אך הכתמים נעלמים כלעומת שבאים
עדיין לא מתאים לי להיות שבוע שבועיים עם שיש מוכתם
הוסבר לי שהכתם נוצר רק עם התבלין שנשפך היה על השיש לזמן ממושך בלי שניקו את השטח
השאלה שלי כמה זמן התבלין צריך להיות על השיש כדי שיווצר כתם ??
תודה ענקית !!! מראש

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו הדבר מישהי מהמשפחה עם שיש לבן של קיסר, היא לא אמרה כמה זמן, רק ציינה שהיא דואגת לנקות כמה שיותר מהר (עניין של דקות) כורכום ופפריקה וכדו' והכל בסדר אצלה ללא כתמים.

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו הדבר מישהי מהמשפחה עם שיש לבן של קיסר, היא לא אמרה כמה זמן, רק ציינה שהיא דואגת לנקות כמה שיותר מהר (עניין של דקות) כורכום ופפריקה וכדו' והכל בסדר אצלה ללא כתמים.
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, רק לא לקחת שיש מט!!
פשוט סיוט, נוצרו כתמים לא של תבלינים ולא בצבע כמו כתמי מים מעצבנים שלא יורדים, ואני לא משאירה לכלוך על השיש , תמיד מנקה מיד

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, רק לא לקחת שיש מט!!
פשוט סיוט, נוצרו כתמים לא של תבלינים ולא בצבע כמו כתמי מים מעצבנים שלא יורדים, ואני לא משאירה לכלוך על השיש , תמיד מנקה מיד
יו , מלחיץץץץ כי הדגם שאני יותר אוהבת הוא ללא ברק
מדובר בשיש של אבן קיסר ?

• הוסף לסימניות
יו , מלחיץץץץ כי הדגם שאני יותר אוהבת הוא ללא ברק
מדובר בשיש של אבן קיסר ?
כן, אבן קיסר, דגם 4004 או 4003. בכללי זה נראה בסדר, אבל אני רואה טביעות ידיים , טיפות אולי מחומציות של מזון עם חומציות אל אף שמרב היסטריה אני בכל מהלך הבישול מעבירה ניגוב כל הזמן. ובתכנון היה לשים פס לד מתחת ארונות עליונים והתעכבתי עם זה, אבל ירדתי מהעניין מאד מהר, חסר לי גם להדגיש את המצב.....
בקיצור מאוכזבת.

• הוסף לסימניות
לנו יש שיש קיסר ובאמת אנחנו מיד מנקים לכלוך אין מצב ללכת לישון בלי לנקות את השיש (וגם יש בו עוד חיסרון שא"א להניח עליו דברים חמים ולכן צריך להשתמש בתחתיות מעץ....)

• הוסף לסימניות
אם את כבר שואלת אז אפרופו פסח הקרב ובא אי אפשר להכשירו-עשוי מתערובת סיליקוורץ
לגבי הכתמים-אם את חובבת ניקיון מושבעת תעשי חושבים-אקונומיקה משאירה עמימות על החומר
זה שיש מאוד מפונק שניתן לנקות רק עם חומר ייעודי כמו אבן קיסר של סנו או אסטוניש לשיש
לגבי הכתמים אם המזווה שלך עשיר בתבלינים -תשתדלי לקחת צבע כהה ועם הרבה טקסטורה
לגבי הנחת דברים חמים-הנחנו פלטת שבת מעל הגבהה(עץ +אריחים) ובכ"ז נוצר כתם בל ימחה
ממש זכר לחורבן.......

• הוסף לסימניות
ב"ה

רבותי האם יש אלטרנטיבה אחרת חוץ משיש מסוג קיסר ???
אנחנו עומדים בשלב של התקנת שיש למטבח מה האפשרויות ? לפי מה שנכתב כאן לקחת שיש קיסר זה ממש טעות
אז אם כן מה האלטרנטיבה ???
נשמח לתגובות עם נסיון !!!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ב"ה

רבותי האם יש אלטרנטיבה אחרת חוץ משיש מסוג קיסר ???
אנחנו עומדים בשלב של התקנת שיש למטבח מה האפשרויות ? לפי מה שנכתב כאן לקחת שיש קיסר זה ממש טעות
אז אם כן מה האלטרנטיבה ???
נשמח לתגובות עם נסיון !!!!

תודה רבה

גרניט.
או קוריאני.

• הוסף לסימניות
לא קראתי כל מה שכתבו פה---

אבל בדיוק היום עשינו שיש חדש, שיש קיסר.
ואכן כמו שאמרת, אמרו לנו מראש שרואים עליו כתמים.
ולכן מה שעושים שופכים איזה שמן מיוחד ,
מחכים יום ליבוש,
וה גורם שלא יראו כתמים אח"כ,

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שיש קיסר בצבע בטון מט, כי נורא אהבתי את הצבע
והיום אני מתחרטת!!!!!!!!!
לעולם אל תקחו שיש קיסר מט
אני יכולה לקרצף רבע שעה את השיש, ולייבש, ועדיין נראה שיש כתמים של טביעות אצבעות.
תקחו רק מבריק.

• הוסף לסימניות
יש לי 8 שנים קיסר כהה מבריק דגם 4350
לא תופס כתמי תבלינים ואוכל, אבל כן נהיה סימנים מהמים המטפטפים ממייבש הכלים בארון.
אחרי כל הדחת כלים אני מנקה את השיש עם סקוץ ונוזל כלים, ולא חסר יותר מזה! לא אקונומיקה חלילה ולא חומרים יעודיים לקיסר. והשיש מבריק ויפה.

• הוסף לסימניות
מה שכן מבאס
שיש לו כמו חורים קטנטנים
שלא ברור ממה זה

• הוסף לסימניות
לא קראתי כל מה שכתבו פה---

אבל בדיוק היום עשינו שיש חדש, שיש קיסר.
ואכן כמו שאמרת, אמרו לנו מראש שרואים עליו כתמים.
ולכן מה שעושים שופכים איזה שמן מיוחד ,
מחכים יום ליבוש,
וה גורם שלא יראו כתמים אח"כ,
תודה רבה
את יכולה לברר לי מה שמו של השמן הנ"ל ?
תודה ענקית מראש

• הוסף לסימניות
גרניט.
או קוריאני.

קוריאני יקר יותר.
הגרניט הזולים - הרבה פחות יפים מהקיסר.
והיפים - יקרים משמעותית.

המעלה בגרניט שאין בעיה של חום והוא הרבה פחות פגיע ומקבל כתמים.
(אבן טבעית צפופה מאד)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה