כללי שאלה לבקיאי האינד'

• פותח הנושא rach
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שהתשובה שלה לכאורה פשוטה.

האם ניתן לשלוט על מיקום ההדבקה ב-past into?

דהינו,
יש לי אלמנט, ולאחרונה, כשאני מדביקה אותו לתוך אובייקט אחר, משום מה, לאחר הפעלת הפקודה past into הוא לכאורה לא מופיע, ורק כאשר אני בוחרת באובייקט הפנימי, מתברר לי שהוא נמצא, אבל רחוק מאד (בדף אחר). ז"א, ההדבקה היא לא במקום הגזירה. אלא במיקום אחר לגמרי.

האם ניתן לשנות את זה באחד המאפיינים?
מקוה שהשאלה ברורה
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין טוב אתה מתכוון לאשכול הזה.

• הוסף לסימניות
האשכול הזה לא עונה לי על השאלה.
אני מתכוונת להדבקה ספציפית בתוך הפקודה של past into

האם ניתן לשלוט על מיקום ואיך, של הדבקה לתוך אובייקט.

• הוסף לסימניות
אחר הדבקה (תיכף ומיד) תעשה על המסגרת החיצוני
ctrl alt shift e

נ.ב. זה עצה לא פתרון

• הוסף לסימניות
איך עשית את הPASTE INTO? עם הקיצור דרך?

• הוסף לסימניות
תג בפ
הפקודה ctrl alt shift e
אכן עזרה. תודה!

ונתנו
ניסיתי גם עם קיצור דרך וגם דרך התפריט

השאלה איך משנים את ההגדרות של ההדבקה?

• הוסף לסימניות
תחפש בעזרה יש שם הדרכה
ואם אין לך בעברית אני יכול להעלות לפה

• הוסף לסימניות
אין לי בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה