שאלה לגבי אוזניות לעריכת וידאו אך אם אופציה למיקרופון להקלטה גם

• הוסף לסימניות
הי, אני עורכת וידאו, לארונה נכנסתי לתחום התירגול וההקלטות של הדרכה בתוכנות אדובי השונות.
יש לי מחשב עריכה ושני מסכים ואני רוצה לקנות אוזניות לעריכת וידאו (לרב הכוללת עריכת סאונד די בסיסית)
ובנוסף אני רוצה מיקרופון להקלטה של קורסי הדרכה שלי בתוכנות או זום וכו..
השאלה האם לקנות אוזניות איכותיות ובנפרד מיקרופון קונדנסר- שהוא יותר איכותי אבל כרגע אין לי שימוש מירבי בו, אולי בהמשך כן.
או האם לקנות אוזניות בסגנון גימיניג שמגיעות יחד עם מיקרופון מובנה מבטל רעשים (לרב לשחקנים שמבצעים שיחה תוך כדי משחק מול שחקנים אחרים.)
קיבלתי המלצה טובה על : (בנוסף ייצא להתנסות בהן והן די אחלה, חיבור בננה, מיקרופון מבטל רעשים והדגשת בס .)

חשוב לי- שהסאונד יהיה טוב לעריכת ודאו, בנוסף, הקלטת הסאונד שלי - טובה.
אשמח לעצות מה לרב משתמשים עורכי וידאו שמשלבים הקלטות , וגם לצורך שלי
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לפי הדירוג הוא פחות מוצלח.
רק 68% נתנו לו 5 כוכבים.
ממליצה לך לחפש אוזניות רק עם דירוג של 4.9 ומעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה