אינדיזיין שאלה לגבי אינדזיין, העתקת אובייקט מאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אם אני עושה אובייקט גרפי שלא שוקל הרבה כגון " בלוני דיבור" /צורה עם קו מתאר יפה- באילוסטרייטור, האם
אני יכולה לעשות העתק הדבק לאינדזיין? טכנית אני יודעת שאפשר השאלה מה זה משפיע על אינדזיין
כשזו צורה שעברה אליה ואח"כ נמחקה באילוסטרייטור ולא נשמרה. והאם זה משפיע על משקל הקובץ באינדזיין?

דבר נוסף אם יש לי הערות של EROR באינדזיין והוא אומר לי שהטקסט משהו... יוצא מהקו, ואני בודקת ורואה שלא, מה עושים?
ואם אשאיר את הEROR הזה ככה ולא אטפל בו זה יהרוס לי משהו בהדפסה?

תודה תודה מראש

• הוסף לסימניות
דבר נוסף אם יש לי הערות של EROR באינדזיין והוא אומר לי שהטקסט משהו... יוצא מהקו, ואני בודקת ורואה שלא, מה עושים?
ואם אשאיר את הEROR הזה ככה ולא אטפל בו זה יהרוס לי משהו בהדפסה?

תודה תודה מראש
בלחיצה כפולה על השגיאה זה יביא אותך למקום ששם התוכנה מזהה את השגיאה.

• הוסף לסימניות
אם אני עושה אובייקט גרפי שלא שוקל הרבה כגון " בלוני דיבור" /צורה עם קו מתאר יפה- באילוסטרייטור, האם
אני יכולה לעשות העתק הדבק לאינדזיין? טכנית אני יודעת שאפשר השאלה מה זה משפיע על אינדזיין
כשזו צורה שעברה אליה ואח"כ נמחקה באילוסטרייטור ולא נשמרה. והאם זה משפיע על משקל הקובץ באינדזיין?
אינדיזיין היא בהגדרתה תוכנה וקטורית. לכן היא יכולה בקלות לקבל אובייקטי וקטור מאילוס' (ואפשר גם לייצר ישירות באינדי')
אין שום הבדל במשקל של האובייקט אם הוא נמצא באינדי' או באילוס'
עם זאת, ברור ומובן שאינדי' אינה בנויה לסחוב על גבה וקטורים כבדים. בגלל זה המציאו את הקישורים (פרוטקציה בלע"ז...)

• הוסף לסימניות
רוב ההדבקות מאילוסטרייטור, עובדות מצויין באיננדיזיין,
ואין שום בעיות בהדפסה,

המקרים הבעייתים הם,
אובייקטים בעלי צבעים מרובים, או גרדיאנט

ניתן לבדוק על פי רוב,
אם הצבעים משתבשים בהגדלה של האובייקט

במקרים כאלו, ניתן לייבא את הקבצים

• הוסף לסימניות
"ואם אשאיר את הEROR הזה ככה ולא אטפל בו זה יהרוס לי משהו בהדפסה?"
זה חשוב לי לדעת, כי הוא מביא אותי למקום שבו יש שגיאה ואני לא מבינה מה לא בסדר? ואני לא מתקנת

• הוסף לסימניות
"ואם אשאיר את הEROR הזה ככה ולא אטפל בו זה יהרוס לי משהו בהדפסה?"
זה חשוב לי לדעת, כי הוא מביא אותי למקום שבו יש שגיאה ואני לא מבינה מה לא בסדר? ואני לא מתקנת
אולי יש שם אנטר מיותר?
כדי מאוד לבדוק היטב התוכנה לא סתם מתריעה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפעמים זה תו מסויים,
שקשה למצא אותו,
למשל, מעבר טור,
אם בתיבת הטקסט אין 2 טורים,
התו לא יופע, הוא ידחה תמיד למסגרת הבאה, והשגיאה תמשיך להופיע

Untitled-2.jpg

• הוסף לסימניות
אובייקט עד 500 נקודות עוגן אין בעיה
מכאן ואילך כדאי לייבא את הקובץ
[בשם בועז שרון]
כי אם לא נייבא יווצר קובץ EPS בתוך האינדיזיין וזה טיפה מכביד על התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה