עזרה שאלה לגבי בינה פלוס

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר של נתיב
והם אמרו לי שהבינה מלאכותית שהם פותחים נקרא אתר בינה פלוס
ונרשמתי
כמעט כל מה שאני שואלת ומבקשת בבינה נחסם והיא לא נותנת תשובות
יש למישהו פתרון? אני צריכה לבקש אתר אחר אולי ?

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר של נתיב
והם אמרו לי שהבינה מלאכותית שהם פותחים נקרא אתר בינה פלוס
ונרשמתי
כמעט כל מה שאני שואלת ומבקשת בבינה נחסם והיא לא נותנת תשובות
יש למישהו פתרון? אני צריכה לבקש אתר אחר אולי ?
מהניסיון שלי (והוא גדול מאוד) האתר של בינה פלוס הוא תוצר מדהים ומיוחד שעונה על כל הצרכים. כמעצב שמשתמש המון המון בבינה מלאכותית הן ליצירה והן לכתיבה ולכל עניין שהוא אני משתמש בו באופן יום יומי, הוא משלב את כל המודלים הכי חדישים ונותן לי את כל מה שאני צריך.
יש לו שתי מעלות -
א' המחיר - במחיר ששילמתי על ג'יפיטי לחודש אני מקבל כעת את כל המודלים בזמינות מהירה ויעילה.
ב' הכשרות. אני לא צריך לחשוש לפתוח את התמונה שהרובוט יצר לי כמו בשאר המודלים, בלי לפחד שנכנסה שם דמות בעייתית.
אם יש לך במקביל גם נטפרי על המחשב יתכן ונטפרי חוסמים חלק מהתשובות, אבל בבינה פלוס אני נתקלתי בזרימה מעולה של מידע בקלות ובמהירות.
כשמשהו נתקע פניתי לעזרה וקיבלתי מענה.

• הוסף לסימניות
הגבלה במספר כה קטן של שאילתות בגרסה החינמית זה מגוכח! רוב המודלים לא מגבילים בכלל! ויש שם גם דברים של פעם בחודש ואז רק בחודש הבא אפשר לעשות עוד, מה שהם רוצים זה לעשוק את הציבור החרדי שיתפתו לעשות מנוי ולשלם כמויות כסף על משהו שאפשר למצוא בחינם!

• הוסף לסימניות
הגבלה במספר כה קטן של שאילתות בגרסה החינמית זה מגוכח! רוב המודלים לא מגבילים בכלל! ויש שם גם דברים של פעם בחודש ואז רק בחודש הבא אפשר לעשות עוד, מה שהם רוצים זה לעשוק את הציבור החרדי שיתפתו לעשות מנוי ולשלם כמויות כסף על משהו שאפשר למצוא בחינם!
לא בטוח שזה בשביל לעשוק,
הבעיה תהיה אם הסינונים יאפשרו גישה לבינה מלאכותית רק דרכם, בטענה שיש אלטרנטיבה כשרה, בעוד שזו לא באמת תהיה אלטרנטיבה.

אין לי היכרות ספציפית עם המודל הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה