נכתב ע"י david48483;1239884:ומה יקרה אם תקנו באמת את הכשר
נכתב ע"י david48483;1239884:ומה יקרה אם תקנו באמת את הכשר
נכתב ע"י מוריה ח;1239876:אם אני קונה מכשיר, שהם כותבים שתואם לסים הכשר.
אבל מכשיר שאינו כשר ,
הסים יכנס לי? או יעשה בעיות?
תודה.
נכתב ע"י נחמי ווייס;1239900:יש לי מכשיר בלי חותמת והסים שלהם עובד איתו מצויין. הם בדקו לי את זה במקום, ואם זה לא עובד הם אמרו שאפשר לסדר את זה.
נכתב ע"י נחמי ווייס;1239911:סמסונג הדגם שמצוי מאוד.
איפה אני בודקת איזה דגם?
כוכבית סולמיתנכתב ע"י נחמי ווייס;1239911:סמסונג הדגם שמצוי מאוד.
איפה אני בודקת איזה דגם?
נכתב ע"י A4105050;1239894:אין סיבה לשלם כ"כ יקר על החותמת.
מעניין.נכתב ע"י פרסומון;1239923:כוכבית סולמית
1234
סולמית.
נכתב ע"י ארי בראון;1239925:אם את\ה קונה נייד כשר רק בשביל החותמת, אז באמת אין סיבה לשלם כ"כ יקר.
ההבדל לא מסתכם בחותמת, ואשמח לשלם עוד מאתיים ש"ח ולהסתובב עם טלפון למטרת טלפון ולא למטרת בידור ובזבוז זמן. בלי נגן, מצלמה, משחקים וכמובן האפשרות שיום אחד המכשיר המוכשר יחזור לגלגולו הקודם.
נכתב ע"י אסתר10;1239932:בקיצור זה נראה כאילו המכשירים הכשרים עוברים איזה "ניתוח" לפני שהם מגיעים אלינו והתוצאות ברובן לא טובות...![]()
נכתב ע"י ארי בראון;1239948:לניתוח ההוא יש אכן תופעות לוואי לא נעימות, אבל העיקר את הגידול הוציאו.
--
לא אמרתי שלהיצמד להוראות הרבנים זה קל נעים ומשתלם, השאלה על מה את מוכנה להתפשר.
נכתב ע"י אסתר10;1239949:אין כאן על מה להתפשר...
נכתב ע"י ארי בראון;1239953:יש כאלה שזה באמת לא שאלה אצלם, מאד ברור להם שלא.
נכתב ע"י אסתר10;1239932:זה לא קשור.
ישנם מכשירים כשרים שהם יקרים פי 3 מהמחיר שבשוק.
לדוגמא: נוקיה C2 אני רכשתי את הרגיל ב 435 ש"ח בשיא העונה כמובן שיש לי SIM כשר...
לעומת זאת חברתי קנתה אותו כשר ב1200 ש"ח והמכשיר באיכות ירודה יותר משלי
מה גם שהיא הדליקה את הבלוטוס בטעות והיא לא מצליחה לכבותו וזה סוחט לה את הבטרייה...
בקיצור זה נראה כאילו המכשירים הכשרים עוברים איזה "ניתוח" לפני שהם מגיעים אלינו והתוצאות ברובן לא טובות...![]()
נכתב ע"י כוס קולה;1239962:חברתך פרייארית!
הc2 הכשר למהדרין עולה 450 ש"ח בלבד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים