כללי שאלה לגבי דפוס מסויים.....

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!
מישהו מכיר מקום שמדפיס דיגיטלי בזול מאד ברחוב יצחק נפחא? אין לי מושג במי מדובר. רק הבנתי מן הלקוח ששמע ששם זה מאד בזול. משהו יכול לתת פרטים על כך?,
אני אמורה להכין פוסטרים, שכל אחד מהם יודפס בגודל A3.
אני כמכינה אותם כמו תמיד במקרים כאלו של הדפסות בדיגיטלי (כמובן שבאופסט זה שונה), מכינה כל קובץ ברציזולוציה מקסימלית של 300 DPI בגודל פיסי של A4 . בכל המקומות המקצועיים שאיתם עבדתי עד היום , כך דורשים ומקבלים...
רציתי לדעת אם משיהו מן הפורום עבד עם הדפוס הזה, שמזהה אותו לפי מעט הפרטים שנתתי ויכול לתת הכוונה לעבודה שתתאים לדפוס הזה...
אין ביכולתי לשאול את הדפוס ישירות, כי לא ידוע לי לעת עתה מיהו הדפוס הזה (יתכן שכשאדע בכלל אכיר אותו)...מחר הלקוח יצא עם הדיסק לחפש אותו שנמצא באיזשהו מקום במדרגות שיורדים למטה ברחוב יצחק נפחא..
תודה מראש!:confused:
ZAP

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה וישר כח מיט אסאך הצלחה.......

אכן, כן. גם לי נראה כך. קראתי את האשכול ההוא אפילו כבר בזמנו כשנכתב ובכ"ז פרח לי הקשר בין שם המקום לכתובת...
ZAP

• הוסף לסימניות
אם כבר, אז יש לי גם שאלה - מישהו מכיר דפוס בתל-אביב בשם "שיא קופי"? איך הם? אני אמורה להדפיס משהו דרכם וחשוב לי לקבל חוות דעת.

• הוסף לסימניות
כן. מעולים.......ממליצה....

ממליצה. גם שירות ויחס מצויין. מקצועיים וגם ממש לא יקרים...
אני וחברה שלי עבדנו איתם מספר פעמים ותמיד היינו מרוצות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה זאפ, על ההמלצה ועל המהירות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה