שאלה לגבי הגדרות לחץ ללוח גרפי.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שנה לוח גרפי ועד עכשיו לא השתמשתי באפשרות של הלחץ בגלל שלא ידעתי איך (ואני יודע שבלוח שקניתי ישנה רגישות ללחץ).

הבנתי שצריך להגדיר משהו בתוכנה שאני רוצה לצייר בה.

באילוסטרייטור למשל הבנתי שצריך ליצור מברשת חדשה ולהגדיר בה pressure אך אפשרות זו אינה זמינה (גם לאחר שחיברתי את הלוח למחשב).

מה אני צריך לעשות?

הלוח שלי הוא מהסוג הזה http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3815

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• Presentation1.png
    KB 212.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
צריך להתקין את הדרייבר שנמצא בדיסק המצורף ללוח. את הדרייבר מתינים לפני שמחברים את הלוח, אחרי ההתקנה צריך לכבות ולהפעיל את המחשב מחדש ואז לחבר את הלוח.
בתוך פוטושופ צריך להגדיר במברשת pen pressure

• הוסף לסימניות
אכן צריך להתקין את הדרייבר של הלוח אם אינו מותקן עדיין, אפשר גם דרך האינטרנט אם אין את הדיסק.
ולגבי התמונה שצרפת- את הרגישות לעובי הקו (Pressure) צריך לשנות בתפריט הdiameter ולא roundness. (ואז להגדיל/להקטין בציר הvariation).

• הוסף לסימניות
בעיקרון התקנתי דריבר, לא את מה שבדיסק המצורף (כי אין לי cd) אלא הורדתי את אותו מהאתר של וואקום.

וזה מה שמותקן אצלי. אולי צריך דרייבר נוסף?

בכל מקרה אשמח לשמוע ממשהו שיש לו לוח כמו שלי ושהוא מצליח לעבוד עם הרגישות ללחץ באילוסטרייטור איזה גרסה של דרייבר יש לו. תודה רבה!

קבצים מצורפים

• שקופית1.PNG
    KB 217 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים! בסוף הסתדרתי.

התקנתי דרייבר מעודכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה