שאלה לגבי המענקים של מעוף על שינוי העסק בגלל הקורונה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
נרשמתי ע"י מעוף לקבלת מענק מהמדינה
להשתתפות בהוצאות בגלל הקורונה - שנוי בריהוט ומבנה העסק
ופרסום ומכירה דיגיטלית.
רציתי לשאול:
אני עבדתי במשרד קטן וצפוף הומה אדם,
ובגלל הקורונה עזבתי שם ואני שוכרת משרד לעצמי.
הבעיה היא שהמשכיר לא נותן לי קבלות.
האם אני כן יכולה שהוצאות שכירות המשרד יכנסו להגדרה של שינוי מבנה העסק?
אע"פ שאין לי בכלל קבלות על זה?
יש לי חוזה שכירות, אם זה יעזור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
נרשמתי ע"י מעוף לקבלת מענק מהמדינה
להשתתפות בהוצאות בגלל הקורונה - שנוי בריהוט ומבנה העסק
ופרסום ומכירה דיגיטלית.
רציתי לשאול:
אני עבדתי במשרד קטן וצפוף הומה אדם,
ובגלל הקורונה עזבתי שם ואני שוכרת משרד לעצמי.
הבעיה היא שהמשכיר לא נותן לי קבלות.
האם אני כן יכולה שהוצאות שכירות המשרד יכנסו להגדרה של שינוי מבנה העסק?
אע"פ שאין לי בכלל קבלות על זה?
יש לי חוזה שכירות, אם זה יעזור

בעקרון לפי מה שכתבו לי במייל וכן באתר חייבים חשבונית או קבלה,
אני מציע לך לפנות למייל הזה (אחת בשם מורן): moked#1.maof.co.il
היא ענתה לי בסבלנות על כל השאלות.

אגב, אתמול פתחו את המערכת להגשת חשבוניות וקבלות ולאחר 10 ימי עסקים מקבלים את הכסף,
כאן: https://www.sba.org.il/hb/Pages/gr2.aspx?gtype=corona.

אם משהו קיבל כסף, אני אשמח שיעדכן כאן לתועלת הציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה