שאלה לגבי הסוללה של נוקיה 208

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום, קניתי לפני שבוע בערך נוקיה 208
אני שם לב שכל 3 ימים בערך צריך להטעין את הפלאפון.
יום אחרי שאני מטעין את הפלאפון (עד הסוף) - כבר יורד קו אחד.
זה ככה הסוללה? או שזה בעיה אצלי?

• הוסף לסימניות
אצלינו זה אפילו אחרי פחות מ3 ימים...
הבטריה שלו נגמרת מהר

• הוסף לסימניות
רציתם מסך גדול, לא?!

אגב, 3 ימים זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
ב"ה
אצלנו לא יותר מיום אחד בנוקיה 208
תלוי כמה משתמשים

• הוסף לסימניות
במכשירים הכשרים הסוללה מחזיקה יותר, אלו שלא כשרים ושמשתמשים במכשיר לצורכי האזנה למוזיקה וכדו' הסוללה נענשת בקיצור ימים ושנים....

• הוסף לסימניות
בדרך כלל שבטריה נגמרת מהר,זה בגלל הבלוטוס(שזולל ת'בטריה)
אז תבדקו אם הבלוטוס דולק לכם,אם כן תכבו אותו.

נ.ב
לי יש גם את נוקיה 208 ואני ממש מרוצה!!!!
אחרי שהיה לי את הטאצ' של סלקום שאחרי יום נגמרה הבטריה ואם היתי מדברת הוא היה נכבה באמצע,
הנוקיה 208 שיש לי עכשו מחזיק 3 ואפילו 4 ימים אני מבוסטית!!(וזה הרבה זמן לסוללה)

• הוסף לסימניות
שלי בהתחלה היה ככה, נגמר כל יום וחצי בערך, עד ש"חינכתי" אותו, נתתי לו כמה פעמים להיגמר עד הסוף הסוף הסוף, ורק אז הטענתי אותו (לא עד הסוף)
והפלא ופלא- הוא מחזיק לי יופי כמעט שבוע.

• הוסף לסימניות
זה תלוי גם כמה זמן ההטענה.
המכשיר אמנם נותן הודעה לאחר כמה שעות הטענה שההטענה נגמרה, אבל אם תשאירו את המכשיר מחובר עוד למטען, הוא יחזיק יותר זמן.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה שצצה לי - לגבי האיכות של השיחה -
אני חושב שהיא ירודה - מישהו מסכים איתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adyo;1392279:
עוד שאלה שצצה לי - לגבי האיכות של השיחה -
אני חושב שהיא ירודה - מישהו מסכים איתי?

אם משתמשים עם האוזניות הן באמת באיכות ירודה מאוד,
אני אישית קניתי אוזניות אחרות והאיכות השתפרה פלאים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1393623:
אם משתמשים עם האוזניות הן באמת באיכות ירודה מאוד,
אני אישית קניתי אוזניות אחרות והאיכות השתפרה פלאים!

התכוונתי בלי אוזניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה