שאלה לגבי חשבון/דרישת תשלום של עוסק פטור

• הוסף לסימניות
הגשתי דרישת תשלום ללקוח והוא מבקש אותה בצורה אחרת [רוצה לחלק ל-2].
דרישת התשלום הופקה במערכת myofficeguy - הנה"ח באינטרנט, ולא ניתן לבטל אותה.
האם אני יכול להפיק דרישות תשלום חדשות ולהתעלם מזו שהוצאתי? האם ל"סמן אותה כסגורה"? או שזה יוצר בעיה חשבונאית?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הגשתי דרישת תשלום ללקוח והוא מבקש אותה בצורה אחרת [רוצה לחלק ל-2].
דרישת התשלום הופקה במערכת myofficeguy - הנה"ח באינטרנט, ולא ניתן לבטל אותה.
האם אני יכול להפיק דרישות תשלום חדשות ולהתעלם מזו שהוצאתי? האם ל"סמן אותה כסגורה"? או שזה יוצר בעיה חשבונאית?
אם אני מבינה מה שאתם קוראים דרישת תשלום זה במילים אחרות חשבון עסקה או חשבונית פרופורמה.
כל עוד זו דרישת תשלום ולא קבלה/ חשבונית מס קבלה אין לזה משמעות מיסויית.
ואין לזה תוקף חוקי.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.
אני מבין שמבחינה מיסויית אין לזה משמעות, השאלה היתה בעיקר מבחינת הנהלת החשבונות של התוכנה.
עדכון: בינתיים הצלחתי למצוא את האפשרות להוציא מסמך ביטול נגדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה