כללי שאלה לגבי ייבוא טקסט מוורד לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט של ספר שמוקלד בוורד. בטקסט יש די הרבה סגנונות- כותרות ברמות שונות, ציטוטים, הדגשות, הערות שוליים ועוד.
מה שתכננתי לעשות- לשמר את הסגנונות האלה, לייבא את הטקסט לאינדיזיין ואז פשוט להחליף כל אחד מהסגנונות, בסגנונות שהגדרתי מראש באינדיזיין.
הבעיה היא שלא "מתייבאת" לי שום רשימת סגנונות, ואני צריכה ללכת לכל כותרת בנפרד, לסמן אותה ולהחיל עליה סגנון. ללכת לכל הערת שוליים ולשנות לה את הסגנון וכו'. מדובר בספר מרובה עמודים, ומשהו בשיטה לא נשמע לי הגיוני...
איך עושים את זה כמו שצריך? אולי משהו בייבוא לא בסדר?

*ניסיתי לעשות את ההחלפה בתוך חלון PLACE אבל זה גרם לבלגן בקובץ- אחרי ההחלפה הקובץ מתעלם לגמרי מהסגנונות באינדיזיין. הפסקאות מסומנות כאילו הן בסגנונות שהגדרתי באינדיזיין, אבל למעשה מוצגות בפונט אחר ובגודל אחר.

אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות עם זה ואשמח לעזרה...:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
בעת הייבוא, לסמן V בShow Import Options.
ואז יש לך אפשרות לסמן Preserve Styles And Formatting.
ברגע שלחצת על זה, נפתח לך שורת אפשרויות למטה שנקרא Customize Style Import,
ולידו יש משהו שנקרא Style Mapping.
שזה נותן אפשרות לבחור כל סגנון מוורד ולהחליפו בקיים באינדיזיין.
הסתדרת? מעולה. לא הצליח? תעדכני.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי. לזה התכוונתי בפסקה האחרונה שכתבתי: "*ניסיתי לעשות את ההחלפה בתוך חלון PLACE אבל זה גרם לבלגן בקובץ- אחרי ההחלפה הקובץ מתעלם לגמרי מהסגנונות באינדיזיין. הפסקאות מסומנות כאילו הן בסגנונות שהגדרתי באינדיזיין, אבל למעשה מוצגות בפונט אחר ובגודל אחר."

• הוסף לסימניות
כי יש דריסות תו.
אפשר לעשות חפש סגנון ולהחליף באותו סגנון. שזה עושה דריסה.
ויש גם סקריפטים שמבטלים את כל הדריסות.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שלא מתייבאת לי שום רשימת סגנונות שבתוכה אני יכולה לחפש ולהחליף. יש לי את הטקסט כמו שהוא, ואת כל הסגנונות שיצרתי באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
סקריפט שמבטל את כל הדריסות בתוך הסגנון.

קבצים מצורפים

• ReassertParaStyles.js.zip
    806 ביטים · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;1537082:
הבעיה היא שלא מתייבאת לי שום רשימת סגנונות שבתוכה אני יכולה לחפש ולהחליף. יש לי את הטקסט כמו שהוא, ואת כל הסגנונות שיצרתי באינדיזיין.
ואין להם סגנון כלל? הטקסט שיובא קיבלו סגנון Basic Paragraph?

• הוסף לסימניות
הטקסט שיובא קיבל סגנון בשם NORMAL שלא היה מוגדר באינדיזיין, אבל עדיין שמר על גדלים שונים בתוך הטקסט (כותרות ראשיות, כותרות משנה וכו'). ברגע שהחלפתי את "נורמל" ב"בייסיק פאראגרף" שלי, כמובן שהכל הפך לסגנון אחיד, ועכשיו אני לא יכולה לראות מה כותרת ומה סתם פסקה :(

• הוסף לסימניות
ובמילים פשוטות. לא היו סגנונות מוגדרות בתוך וורד.
מה שנשאר לעשות זה לחפש לפי גדלים ולהחליף בסגנונות...

• הוסף לסימניות
לא ממש...
בחלונית PLACE יש לי אפשרות להחליף סגנונות- יש שם רשימה ארוכה. אבל אם אני מחליפה שם, משהו משתבש בייבוא.
אם אני בכל זאת מתעקשת לייבא ללא החלפה- לא מופיעה באינדיזיין שום רשימת סגנונות.
ואם אני הולכת משפט משפט ומשנה לו א הסגנון- הוא מסומן בסגנון החדש, אבל מוצג בסגנון הישן.
בקיצור- בלגן.
אני מנסה לחסוך לי את הסימון של כל כותרת בנפרד, ולעשות את זה כבר בייבוא. לא חשבתי שזה ככ מסובך...

• הוסף לסימניות
אולי לעוד מישהו יש רעיון? אני יושבת על זה מהבוקר, ואין שום פתרון באופק... :(

• הוסף לסימניות
לא לגמרי ברור לי מה המציאות מ"מ כאשר מקבלים מסמך וורד שבו הסגנונות לא מוגדרים נכון, שזה במובהק המקרה כאן.
הדרך הכי טובה בעיני היא לסמן נכון הסגנונות בוורד עצמו. ורק אז לייבא

בשתי שיטות זה אפשרי:

א. לחפש מאפיינים עיצוביים שונים ולהחיל סגנון פסקה ותו נכונים (ולא סגנון משולב!!!!)
ואז לייבא לאינדזיין והכל טוב וייפה.

ב. לחפש כנ"ל להחדיר לטקסט סמנים שונים ב"החלף" כמו בהכנה לתג, למשל:
לפני כל כותרת: @01
לפני כל מודגש: @BO ואחריו @EB

כעת לייבא כטקסט נקי. ולהסיר כל הדריסות.
וכעת לחפש לפי הסמנים הנ"ל ולהכיל עיצוב.(אפשר ידנית וגם אפשר עם סקריפט שיש לי לשם כך ב100 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה