כללי שאלה לגבי מברשות אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
איירתי משהו בקווים חלקים.
אחר כך ניסיתי להחיל על האיור כל מיני מברשות כדי להגיע לתוצאה שנראית כמו ציור ידני.
יצא נחמד, אבל! אני לא יכולה לשלוט על צבע המברשת.
באיור עם המברשת השחורה- ברשימת המברשות זה מופיע כשחור, וגם כשאני משנה את צבע הקו, המברשת עדיין נשארת שחורה.
באיור הצבעוני- זה הצבע שמוגדר כמברשת, וגם כאן- שינוי צבע הקו לא משפיע על צבע המברשת.
מה עושים?

קבצים מצורפים

• guitar.jpg
    KB 88.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תלחצי דאבל קליק על המברשת בחלון המברשות ויפתחו לך אופציות המברשות למטה יש אפשרות לבחור אם המברשת תיהיה בצבע שהוגדרה או שתוכלי לשנות אותה תבחרי tint
אשתדל תכף בל"נ להעלות תמונה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי וזה עובד, אבל נוצרת בעיה חדשה

בגלל שאני מבקשת לשנות את צבע המברשת, הצבע שלה משתנה בכל מקום בקובץ בו השתמשתי בה, וזה לא טוב לי.
אני רוצה לשנות רק חלק מהקווים לצבע אחר.
אוף! מה עושים עם זה?

• הוסף לסימניות
תבחרי את הפריט
תלחצי לחיצה כפולה על האיקון למטה בחלון, סמל מכחול + 2 קווים עם מכוונים
זה משנה רק לפריט הנבחר ולא למברשת המקורית.

• הוסף לסימניות
למטה באיזה חלון?...

נכתב ע"י ישראלה;768736:
תבחרי את הפריט
תלחצי לחיצה כפולה על האיקון למטה בחלון, סמל מכחול + 2 קווים עם מכוונים
זה משנה רק לפריט הנבחר ולא למברשת המקורית.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה