כללי שאלה לגבי מדבקות

• הוסף לסימניות
אני מכינה הקובץ המצורף כמדבקות.
מה אני אמורה לעשות כדי שיכינו את זה כמדבקה בצורה של המלבנים בבית דפוס?
צבע הרקע משמעותי לגבי ההדפסה?

ואם יש משהו נוסף שלא שאלתי אשמח להסבר

שנה טובה:)

קבצים מצורפים

• stick julia.pdf
    KB 591.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הכי טוב שתתקשרי לבית הדפוס לקבל הוראות, לא כל בתי הדפוס עובדים בשיטה אחידה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני עדיין לא יודעת לאיזה בית דפוס אני שולת...
אני מניחה שיש קווים כלליים

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, עדיף לברר בבית הדפוס.
והמלצה שלי, לברר גם במפעלים המתמחים במדבקות. כי בדברים כאלה, בתי דפוס יתקשו לתת פתרונות. החיתוך מאד מאד מייקר. ואם זה לא גודל סטנדרטי, ולא רקע אחיד בכלל סיבכת אותם עם החיתוך.

וכמו תמיד, ככל שהכמות גדולה יותר, כך ההדפסה זולה יותר.

משהו נוסף?

• הוסף לסימניות
בד''כ מדבקות כאלו מדפיסים ע''ג מדבקות ויניל עם חיתוך צורני.
מה שצריך לעשות זה מסגרת דקיקה בצורה של החיתוך הרצוי, ולהגדיר לה צבע ספוט.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להוזיל את ההדפסה, תדפיסי על גליון ושיחתכו לך עם המסגרת הלבנה (אם זה בסדר מבחינת הלקוחה) בלי זויות מעוגלות - חיתוך הכי פשוט מהיר וזול.

• הוסף לסימניות
תודה לכם.
שאלה לעדן
אני עושה מסגרת מגדירה אותה בצבע ספוט ושומרת בשכבה נפרדת ומזה הם יוצרים את השטנץ?

• הוסף לסימניות
כן, בדיוק ככה
בצורה הזאת של הסגירה המכונה אמורה לזהות לבד את השטנץ ולעשות חיתוך מדויק.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו
בד''כ מסדרים אחד מכל סוג ונותנים לדפוס את הכמות הנדרשת

• הוסף לסימניות
מז"א מסדרים מכל סוג?
וד"א לגבי צבע הרקע כדאי שהוא יהיה בצבע של אחת המדבקות כך זה ייקל עליהם יותר?

• הוסף לסימניות
על פי מה שראיתי יש לך 3 סוגים משוכפלים על כל העמוד, כל סוג לסדר בקובץ נפרד ושיהיה דוגמא אחת בלבד בקובץ.
צבע הרקע לא משנה, הטכנולוגיה היא כמו בדיגיטלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשמחה תמיד;860524:
מז"א מסדרים מכל סוג?
וד"א לגבי צבע הרקע כדאי שהוא יהיה בצבע של אחת המדבקות כך זה ייקל עליהם יותר?

הכוונה - סוגרים לדפוס כל מדבקה בנפרד, כמובן עם בליד
ונותנים לדפוס את הכמות - נניח - 1000 מכל סוג וכד'
הם כבר יסתדרו עם זה איך שנוח להם (מן הסתם יצרפו אותך לפלטות מלאות, כי מדובר במשהו קטנטן בסדר גודל של פלטות, יכולים להכניס את זה בקצה של עבודה אחרת)

אלא אם כן את מדפיסה כמות קטנה בדיגיטלי, ואז הכי טוב לדבר עם הדפוס, כי לכל אחד יש גליון מדבקות שונה.

אבל בכל מקרה תכיני את זה בבודדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה