שאלה לגבי מוניות

• הוסף לסימניות
מישהו במקרה יודע לאיזה חברת מוניות בירושלים יש שלט חצי עיגול לבן עם כיתוב כחול על החלון הקדמי?
אודה למסייעים
זה חשוב לי מאד!

• הוסף לסימניות
לפי הזיכרון זה יכול להיות
מוניות און ליין
מוניות רמות אלון
מוניות סמדר

זה מה שעולה לי עכשיו

• הוסף לסימניות
אודה אם תוכלו לעזור לי יותר,
מדובר בחבילה מחו"ל שנשכחה במונית
והפרט היחיד שהנוסעים החוצניקים יודעים על המונית
זה השלט...

• הוסף לסימניות
1. תפילה
2. "אמר רבי בנימין"
3. באיזו אזור בירושלים? בד"כ חברת מוניות נמצאת באזור מסויים, וגם כדאי לפרסם באזור בו ירדו מהמונית וכנראה עלו לקוחות חדשים שאולי ראו את החבילה...

• הוסף לסימניות
ב"ה

למוניות און ליין היה שלט בכיתוב כזה אבל כבר מזמן אין חברה כזאת ואעפ"כ יש עוד כמה מוניות שהם שמים את השלט הזה להכריז "ראו כשר אני"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;915631:
ב"ה

למוניות און ליין היה שלט בכיתוב כזה אבל כבר מזמן אין חברה כזאת ואעפ"כ יש עוד כמה מוניות שהם שמים את השלט הזה להכריז "ראו כשר אני"

אכן כן,

יש היום השתלבות של 'און ליין' עם מוניות רוממה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה