שאלה לגבי מחשב לעבודה בתלת מימד.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה במפרטים של מחשבים, אבל מנסיון אגיד לך שהשקעתי על מחשב סכום הרבה יותר גבוה ממה שמציעים שם, וזה עדיין לא מספיק לי.
תחשוב פעמיים האם כדאי לך להשקיע בכלל את הסכום הזה כי מחשב לתלת צריך להיות תותח!

• הוסף לסימניות
המפרט המצורף לא מתקרב למה שצריך לתלת מימד... צר לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1123391:
המפרט המצורף לא מתקרב למה שצריך לתלת מימד... צר לי

אכן.

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו ייתן לי כיוון למחשב שמוצע שם באתר. (פשוט זה די מסודר שם אני לאו דוקא רוצה לקנות שם).
אני רק רוצה להבין את הכוון של המפרט הנצרך.
תודה.

• הוסף לסימניות
תפנה לניק פופקו הוא ידע להגיד לך בדיוק מה אתה צריך, בכלל לא חכמה לקחת מפרט מאייבורי אפילו שזה נראה מסודר כי לתלת מימד יש צרכים מסויימים כמו כרטיס מסך שבלי לראות אפילו אני כמעט בטוח שאף אחד מהמפרטים שיש להם לא מתאים לזה.

• הוסף לסימניות
בגדול (מאוד)

אתה צריך מעבד חזק ומהיר מסדרה I7
לוח אם תואם וכאן רצוי לבדוק שיש
מספיק מקום להארדיסקים פנימיים
יציאות USB בכמות מספיקה

כרטיס מסך - בזה אנשי התלת יוכלו לעזור לך יותר

זיכרון RAM - כמה שיותר... לא רק כמות גם מהירות הזכרונות

הארדיסקים - SSD עבור מערכת ההפעלה
ועוד שניים שלושה רגילים עבור המדיה
גם כאן לא רק הנפח חשוב גם המהירות

ספק כוח - תואם!!! אל תחסוך כאן כסף... זה לא המקום
מארז טוב עם מאווררים ופתחי אורור.

• הוסף לסימניות
הנושא הוא כזה, אני מניח שאתה הולך ללמוד תלת ממד, תלת ממד הוא תחום שצורך הכי הרבה כוח חישוב ולכן מחשב מחשב לתלת ממד יעלה לך הרבה כסף (ולא, כמעט תמיד זה לא מספיק), אם אתה לא בטוח שאתה תמשיך עם התחום הזה בהמשך או שאתה רוצה לבדוק את הקרקע, אל תלך על מחשב סופר יקר זה לא שווה את זה.

מה שאני ממליץ לך זה לקנות מחשב חדש או יד שניה באזור ה3,500 והתחיל לעבוד איתו, כהתחלה שים לו 8GB זיכרון כדי שתוכל גם לעשות פרוייקטים מסחריים, במידה ויש לך לקוחות ואתה רוצה להמשיך בתלת ממד כמקצוע כמעט תמיד תוכל לשלב את המחשב הישן לכח העיבוד (בעיקר רינדור) של המחשב החדש שתרצה לקנות, או לרנדר על מחשב אחד ולהמשיך לעבוד על השני, במידה ואין לך כסף למחשב חדש ואתה רוצה להמשיך עם הישן רק תוסיף לו זיכרון וכרטיס מסך אחד או שתיים (תלוי על מה אתה עובד)

ממש מלמעלה יצא לי היום ליצור מחשב בסגנון הנ"ל באתר של KSP, לא שמתי לב כל כך מה הלוח כולל אבל חשוב שללוח יהיו 4 סלוטים של זיכרון, לא אמור להיות יקר יותר.

קבצים מצורפים

• 2013-11-11 10-43-49.png
    KB 178.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
שכחת מאוורר וצורב :) וכרטיס מסך מינימלי.

• הוסף לסימניות
האמת שאני חושב שכונן דיסקים זה די בזבוז כסף כשהיום הכל זז בדיסקונים (עורכי וידאו סליחה מכם)
לא כל המערכות צריכות מאורר, הבסיסי די מספיק (יעיד המחשב שלי שנתיים) בכל אופן זה כמה שקלים.
בשביל התחלה לא צריך כרטיס מסך, אפשר לקנות מעבד משולב ורק כשמבינים לאן זה הולך לקנות כרטיס מסך תואם.

כשיש תקציב קונים רכיבים שיעזרו בכללי, כשאין כסף מתרכזים במטרה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה