שאלה לגבי נטפריי

• הוסף לסימניות
אם נטפריי היא ללא כוונת רווח, מדוע הם לא מאפשרים סינון ע"י תוכנה כמו K9, אלא רק ע"י ספק שהם עובדים איתו?

• הוסף לסימניות
זה הולך הפוך, ספק שעובד איתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1967644:
אם נטפריי היא ללא כוונת רווח, מדוע הם לא מאפשרים סינון ע"י תוכנה כמו K9, אלא רק ע"י ספק שהם עובדים איתו?

תוציאו את זה מהראש.
נטפרי לא ארגון חסד. היא חברה רווחית שמתעדת להרוויח בעתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1967644:

לא הבנתי מה את רוצה
להשתמש ב K9?
תתקיני K9 וזהו

• הוסף לסימניות
הבנתי שהתכוונו לתוכנה שיושבת על המחשב ולא על הקו...

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלתי תשובה,
למה אין להם תוכנה לסינון על המחשב כמו K9, ונתיב.
וכך כל אחד יוכל להישאר בספק שלו, ולהנות מסינון איכותי חינם...

אלא הם מחייבים להשתמש בספק מסוים (או שהספק והם זה אותו דבר בשתי שמות.. וזה לא כל כך ללא כוונת רווח..)

נ.ב. סליחה "אברהם" לא התכוונתי להרגיז אף אחד, רק רציתי להציע רעיון להפוך את נטפריי לזמין לכולם.

• הוסף לסימניות
לא הרגזת אותי
אני לא עובד בנטפרי וגם לא מנוי בחברת RL ("הספק") ולא משלם להם שקל.
הספק שלי הוא פלאפון ואני מחובר לנטפרי עם VPN.

אין לי מושג איך עובדת התוכנה של נתיב
אבל כנראה שזה צורת פיתוח שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1967790:
עדיין לא קיבלתי תשובה,
למה אין להם תוכנה לסינון על המחשב כמו K9, ונתיב.
וכך כל אחד יוכל להישאר בספק שלו, ולהנות מסינון איכותי חינם...

אלא הם מחייבים להשתמש בספק מסוים (או שהספק והם זה אותו דבר בשתי שמות.. וזה לא כל כך ללא כוונת רווח וד"ל..)
פשוט מאוד, נטפרי מבצעת סינון על הספק בכדי שלא תהיה דרך לעקוף אותה. נתיב וK9 קל מאוד לעקוף בגלל שלמחשב למעשה מגיע אינטרנט פרוץ.
נכון להיום נטפרי עובדת אם ספק אחד מכיון שרק הם הסכימו להתקין את התוכנה שלה על השרתים שלהם, פנו לספקים רבים ואף אחד לא הסכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1967680:
תוציאו את זה מהראש.
נטפרי לא ארגון חסד. היא חברה רווחית שמתעדת להרוויח בעתיד. וד״ל

נטפרי היא באמת לא ארגון חסד!

**אם הם היו ארגון חסד הם עוד היו מרוויחים משו :eek:

• הוסף לסימניות
חוצמיזה, שביום שהם יתחילו להרויח אני אשמח מאד!
כי הסינון של נטפרי שווה כל הון שבעולם

• הוסף לסימניות
תוציאו את זה מהראש.

נכון! אני מכיר אותם מקרוב, החברה האלו עושים כסף קל, הסינון
שלהם לא שווה גרוש! הם קנו כבר שלושה רכבי פאר, משרד ענקי
בקומה אחרונה במגדלי דונה.

המתכנת הראשי שלהם אגב, דיבר איתי עכשיו מהחוף במיאמי, הוא
נופש שם במלונות פאר כבר תקופה ארוכה, הוא והרבנית... למה לא, שיהנו, מפרגן להם!

בקיצור משחקים אותה ארגון חסד, וגורפים לכיס מאות אלפים, טוב
שאתם קמים ואומרים את זה, שהציבור ידע! שלא יהיו פריירים.

פורים שמח :D

• הוסף לסימניות
מה ענין שלנו אם הם מרויחים או לא:)
העיקר אנחנו בטוח מרויחים סינון מעולה!!

ואגב את יכולה לפתוח חברה גם
למה לא שתרויחי גם...
אני ישמח שהם ירויחו ועדין זה יהיה לשם שמים!!!

• הוסף לסימניות
תוציאו את זה מהראש.

ד"ל.
די לחכימא.
כלומר מי שחכם לא צריך עוד פירושים. והוא מבין לבד כמה העסק שמה אההממ בעצם לא משנה, הרי אמרנו שזה ד"ל, אז למה להרחיב אם זה ד"ל?

נט פרי זה ארגון שקוף לעילא. הורתו ולידתו כאן בפורום נגד השמש וכל ישראל. רק שהם לא מספיק חכימיא להבין שדי כבר. זה פשוט מתעתד להרויח.

אנשים התלוננו למה זה לא עסק רווחי. הרבה טענו על גבי הפורום שעסקים לא רווחיים למישהו לא זזים. היו סיעורי מוחות עם השוואות לעולם הקוד הפתוח. ונט פרי המישכה בדרכה הבלתי רוחית: עמותה ללא מטרות רווח, אפס ש"ח ממשתמש הגם שגם אם היו לקוחים מאה זה לא היה נושא רווחים רק חוסך תרומות.

אבל זה ד"ל, ואין אחרי ד"ל כלום, שהרי אתה מוכיח שאתה טיפש.
אנא, די לרשעות חסרת בסיס. מותר לך לשער ואפי' לכתוב פה כהשערה מה שאתה רוצה. מותר לך אפי' להחליט שיש לך מקורות מיהמנים (בן דוד של חבר של המפתח אמר לי שהוא סה"כ מחפש לעשות קופה) אבל לכתוב ד"ל זה רשעות גם אילו זה היה נכון שנט פרי מתעדים לעשות מליונים (אגב שאלה, את לא? וד"ל).

בהזדמנות זו מי שרוצה לחזק את נט פרי יכול לתרום באתר שלהם. יהיה אשכול זה גם להפצת מסרים אמיתיים וטובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1967943:
ד"ל.
די לחכימא.
כלומר מי שחכם לא צריך עוד פירושים. והוא מבין לבד כמה העסק שמה אההממ בעצם לא משנה, הרי אמרנו שזה ד"ל, אז למה להרחיב אם זה ד"ל?

נט פרי זה ארגון שקוף לעילא. הורתו ולידתו כאן בפורום נגד השמש וכל ישראל. רק שהם לא מספיק חכימיא להבין שדי כבר. זה פשוט מתעתד להרויח.

אנשים התלוננו למה זה לא עסק רווחי. הרבה טענו על גבי הפורום שעסקים לא רווחיים למישהו לא זזים. היו סיעורי מוחות עם השוואות לעולם הקוד הפתוח. ונט פרי המישכה בדרכה הבלתי רוחית: עמותה ללא מטרות רווח, אפס ש"ח ממשתמש הגם שגם אם היו לקוחים מאה זה לא היה נושא רווחים רק חוסך תרומות.

אבל זה ד"ל, ואין אחרי ד"ל כלום, שהרי אתה מוכיח שאתה טיפש.
אנא, די לרשעות חסרת בסיס. מותר לך לשער ואפי' לכתוב פה כהשערה מה שאתה רוצה. מותר לך אפי' להחליט שיש לך מקורות מיהמנים (בן דוד של חבר של המפתח אמר לי שהוא סה"כ מחפש לעשות קופה) אבל לכתוב ד"ל זה רשעות גם אילו זה היה נכון שנט פרי מתעדים לעשות מליונים (אגב שאלה, אתה לא? וד"ל).

בהזדמנות זו מי שרוצה לחזק את נט פרי יכול לתרום באתר שלהם. יהיה אשכול זה גם להפצת מסרים אמיתיים וטובים.

רצית?
מחקתי את הד״ל.
בשבילך ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1967964:
רצית?
מחקתי את הד״ל.
בשבילך ;)

אגב, מאיפה האינפורמציה הסודית? :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1967964:
רצית?
מחקתי את הד״ל.
בשבילך ;)

זה רק בשבילי. מבחינתך זה לא משנה את צליל ההודעה. היית מגיבה בשויון נפש על הודעה שהייתה מדברת על עסקו של אביך בתוספת המילה - וד"ל. אני לא אכתוב, בשבילך. אני גומל במחווה משלי.

• הוסף לסימניות
אגב אומר הערה די מוחצת בנושא כוונותיהם המפוקפקות של נט פרי.
מפתח נט פרי זה ניק בשם mat כאן בפורום. הוא פיתח תוסף שבודק קישורים חסומים בגוגל לטובת הציבור. והא יכל להגביל זאת לחברת הסינון שלו, ולומר שעל חברות הסינון האחרות וציבור לקוחותיהם לדאוג לעצמם.
הוא אף הסכים לבקשות החברות הללו להציע את התוסף באופן רשמי. הנהגות מאוד מאוד לא חכמה מבחינה עסקית.

ואיך לא? וד"ל.

• הוסף לסימניות
אני מקנא בזכויות של מאט, לא רק בזכויות של נטפרי, אלא גם
בזכויות שהוא מן הנעלבים... והוא שותק.
מותר לשאול שאלות, חובה! מותר להעביר ביקורת, גם זה חובה!
אבל, כל אלו שמדברים נגד נטפרי ומתארים אותה כגוף עסקי שמכין
מלכודת ועוד רגע מתחיל לגרוף מליונים, אמליץ להם בחום,
שכשם שהם פיזרו באויר כל מיני שטויות והבלים פרי בטנם, כך
ידאגו להפיץ ברבים את התנצלותם ביום שהאמת תתבהר להם.

וד"ל...........

• הוסף לסימניות
אודה ואבוש:(, גם אני בתחילה התלוננתי על הסינון והמחיר.
לא האמנתי שיש עוד אנשים שעובדים לש"ש....
אבל כיום ,תנסו לשכנע אותי על סינון אחר, אין מצב!!!!!

תודה לאנשים היקרים!!
ובטוח שאתם עוסקים בצורכי ציבור באמונה, כי עם כאלה תגובות מצד אנשים אני לא יודעת איך אתם שורדים.

• הוסף לסימניות
לא חושב שהגברת באמת התכוונה למה שהיא כתבה בקשר לרווחיות.
אני חושב שפשוט נמאס לה לשמוע או לקרוא כל שתי שורות את המילה נטפרי ואז כל "יחסי הציבור" שעושים המשתמשים של נטפרי.

תקני אותי כמה אני טועה.

עריכה: כדי שלא יצא מכשול תחת ידי, אני מכיר את הנפשות הפועלות וקצת בתוך העניינים כבר למעלה משנתיים וחצי, הרבה לפני ששמעו פה על נטפרי. מי שחושב להגיד שנטפרי הולכים לעשות כסף או שהם מרוויחים בטירוף פשוט מציג את בורותו לעיני כל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה