שאלה לגבי ניקון

• הוסף לסימניות
שלום .אשמח לעזרה -
יש לי מצלמה ניקון די300עדשה 18 200 ופתאום היא הפסיקה לפקס לי טוב
פעם היתה משמיעה לי את הצליל כאשר היתה מפקסת הציעו לי אולי לאתחל אותה רעיון טוב כיצד? משהו נתקל בבעיה כזו? אפשר לסדר את זה לבד או לקחת למעבדה?
איזו עוד עדשה ממולץ לקנות?
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדוה זגורי;664440:
שלום .אשמח לעזרה -
יש לי מצלמה ניקון די300עדשה 18 200 ופתאום היא הפסיקה לפקס לי טוב
פעם היתה משמיעה לי את הצליל כאשר היתה מפקסת הציעו לי אולי לאתחל אותה רעיון טוב כיצד? משהו נתקל בבעיה כזו? אפשר לסדר את זה לבד או לקחת למעבדה?
איזו עוד עדשה ממולץ לקנות?
תודה לכל המסייעים

כמה שאלות...

1. בצד העדשה ישנם כל מיני כפתורים
אם תעלי תמונה או שתפרטי באיזה מצב הם כרגע זה יוכל לעזור

2. האם העדשה חטפה מכה?

3. עדשות לא מאתחלים... מקסימום מאפסים. ובמקרה שלך אפשר לעשות את זה במצלמה...

4. מה חסר לך ב18-200 שגורם לך לחשוב על עדשה נוספת?

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
1יש כפתור הזזה של MA A הכפתור נמצא על ma
ואחכ יש כפתור של vr on off הכפתור נמצא על on
ועל normal
יש כפתור הזזה של c s m שמתי על c
טוב?
2 העדשה לא חטפה מכה
איך אני מאתחלת והאם האיתחול יפתור לי?
3 לארועים היא קצת מפריעה לי שהצמצם לא מקובע לא מקובע אמרו לי שצריך להחיף את העדשה
תודה על העינות

• הוסף לסימניות
תודה העברתי לs וזה פתר את בעית הצליל של הפוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדוה זגורי;664675:
תודה העברתי לs וזה פתר את בעית הצליל של הפוקוס

זה מאוד פשוט...

M - פוקוס ידני

S - פוקוס "בודד" מה שאומר שהמצלמה מפקסת בכל פעם שאת לוחצת מחדש חצי לחציה על כפתור המחשף או שאת לוחצת על כפתור ה AF-ON

C - "פוקוס רציף" הפוקוס כל הזמן מחפש על מה להתמקד לפי איזורי המיקוד וסוג הפוקוס שאת בוחרת... לכן את לא שומעת את הרעש כי הוא כל הזמן בעבודה.

וראשי התיבות של כל ההסבר שלי הוא
RTFM

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;664679:
זה מאוד פשוט...

ראשי התיבות של כל ההסבר שלי הוא
RTFM
הודעה רעה:)
מדליק אותי כל פעם מחדש, על אלו שקונים ציוד יקר ולא לומדים תפעול בסיסי של המצלמה.
על קורס צילום כבר נגמר התקציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;664682:
הודעה רעה:)
מדליק אותי כל פעם מחדש, על אלו שקונים ציוד יקר ולא לומדים תפעול בסיסי של המצלמה.
על קורס צילום כבר נגמר התקציב.

עברתי קורס צילום אבל הקטע הזה נמחק מזכרוני אז ביקשתי עזרה...זו מצלמה שכל הזמן לומדים אותה..
גם קורס צילום הנסיון נתן לי יותר מהקורס ...
ולפי דעתי מצלמה כזו היא המינימום היום חבל להשקיע בפחות ואחכ להשתדרג אז קניתי משהו באמצע ....

ותודה לתמיר ההסבר המפורט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה