כללי שאלה לגבי עימוד באינדי

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לא לעבור על 64 עמודים לדפס, שלא ישארו לי דפים ריקים. האם הכריכה והדף האחורי נחשבים כחלק מה- 64, או שזה 64 עמודים והכריכה נחשבת בנפרד?

ועוד דבר, תמיד ביצירת חוברת, יש בד"כ עמוד אחד בודד זהוא בד"כ הכריכה. אני רוצה שהמיספור יתחיל מ- א' בעמוד שאחריו. האם יש אפשרות כזו?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
איזה סוג כריכה את עושה?
אם זו חוברת רכה עם הידוק האמצע אז הכריכה היא בדר"כ חלק מהחוברת.
אך אם זה לא עם הידוק באמצע, הכריכה בנפרד.

וכן הכל ש"ל או צבעוני כולל הכריכה? גם זה שיקול אם זה חלק או לא...
ועוד, הכל תלוי בתוצאה שאת רוצה.

תני קצת יותר פרטים על צבעוניות העבודה וסוג הכריכה.

את יכולה להחליט בכל עמוד שהמספור יתחיל מעמוד זה ע"י פתיחת מקטע חדש.

• הוסף לסימניות
אם זה תלוי בך אז קחי בחשבון שהוספת כריכה מעבר ל64 עמודים מייקרת מאוד את עלות ההדפסה, ואם זה רק חוברת, תנסי לחסוך, ולא להוסיף עוד 4 עמודים עבור הכריכה, ע"י עיצוב שוני, רקע מעניין לכריכה וכד'. ואז, נשארת עם 64 עמודים.
כמו"כ מספר עמודים תמיד תוכלי להתחיל מאיזה מספר שתרצי, גם עמוד ראשון יכול להתחיל ממספר 30...

• הוסף לסימניות
זה זמירון לשבת ואין לי מושג איזה כריכה הלקוח חושב לעשות. אני מניחה שכריכה רכה גם סיכות כמו רוב הברכונים.
במקרה כזה, הכריכה היא חלק מהחוברת?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכריכה היא לא חלק מהזמירון, כיון שזה מודפס על חומר אחר ולא על הנייר של הדפים הפנימיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה