דרוש מידע שאלה לגבי ציפרלקס

• הוסף לסימניות
עזרה לגבי חברה האם אפשר לקחת בהנקה?
רופא אחד אמר כך שני אחרת
אשמח אם משהו יענה לי בדחיפות.
תודה

• הוסף לסימניות
יש מכון בירושלים לשאלות על כל עניני תרופות.
מן הסתם הם יוכלו לענות לכם.

• הוסף לסימניות
תתקשרי למוקד של בי"ח רמב"ם, פועל 24 שעות ונותן מענה בכל סוגי התרופות .
לי נתנו גם אפשרות חלופית לתרופה שנתנו לי וממש לא התאימה להנקה,
למרות שהרופא אמר שאין בעיה לקחת.
הטלפון-04-7771900.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ציפרלקס נחשבת יותר בטוחה לתקופת הריון, ואחרים נחשבים בטוחים יותר להנקה
כאמור, לא להסתמך על הדעות כאן, אבל לברר באופן אישי למקרה שלכם.

הרבה הצלחה
ושתרגיש טוב!

• הוסף לסימניות
תתקשרו לאחד המרכזים הטרטולוגים
לי יש נסיון עם חיפה ואני חושבת שהם עונים 24/7
אפשר ככה לשאול עם כל הפרטים כי אין חשש של פרטיות

מרכזים טרטולוגיים

prew_imagenew.php

המרכזים הטרטולוגיים מספקים מידע באשר לסיכונים הנוגעים לעובר כתוצאה מחשיפה סביבתית בהריון לגורמים כגון תרופות, קרינה, זיהומים, מחלות אימהיות, כימיקלים וכדומה.

מרכזים טרטולוגיים:

1. בית חולים בילינסון -6911 937 03

2. בית חולים אסף הרופא 309 977 08 (לאחרונה התחילו לגבות תשלום של 20 ש"ח שמתקשרת)

3. בית חולים רמב"ם - 04-8541900 פועל 24 שעות ביממה.

4. בית החולים הדסה -המרכז הארצי של ייעוץ טרטולוגי - משרד הבריאות א'-ה' 09:00-15:00 02-6243669 02-6243663

• הוסף לסימניות
וואו תודה רבה
אין מילים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה