שאלה לגבי צ'קים...

• הוסף לסימניות
הפקדתי צ'ק בבנק.
ושכחתי לחתום מאחורה.
זה אומר שהצ'ק יחזור?????????????

הצ'ק היה למוטב בלבד, והפקדתי אותו במכונת הפקדה(לא במעטפה)
לא יודעת אם זה משנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1361636:
הפקדתי צ'ק בבנק.
ושכחתי לחתום מאחורה.
זה אומר שהצ'ק יחזור?????????????

הצ'ק היה למוטב בלבד, והפקדתי אותו במכונת הפקדה(לא במעטפה)
לא יודעת אם זה משנה...

לא יצאה קבלה על הסכום?

• הוסף לסימניות
באיזה בנק?
אני בפועלים, ובדר"כ הם מתקשרים ששכחו לחתום ושיש לבוא לסניף ולהחתים
וסתם עצה טובה, לא נראה לי שיש כאן פקידים מהבנק, מומלץ להתקשר למוקד הבנק, ופשוט לשאול..

אה, וזה של יוסניו יותר נכון...... (בדיוק היום בדקתי את החשבונות שלי וראיתי שמשהו בשקים משובש, בדקתי מול ההוצאות בבנק, וראיתי שיק מלפני כמה חודשים שמישהו משך 100 ש"ח יותר... עם ההוא הסתדרתי, אבל אני לא יודע אם יש עוד מישהו שיודע מזה חוץ ממני והחבר.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1361640:
לא יצאה קבלה על הסכום?
יש פקידים ששולחים בחזרה את הצק' רק בגלל שלא חתמו מאחורה
ולא משנה באמת אם יש קבלה או לא

• הוסף לסימניות
תלוי אם הפקיד מעוניין בטובתך - או בכספך.

אם בטובתך - יש לו חותמת "חשבון המוטב זוכה" והוא יחתום על כך לאחר וידוא הפרטים.

• הוסף לסימניות
אכן כמו שאמרו לך:
אם נפלת על יום רגוע שיש זמן לעבור על השקים שהופקדו במכונה, ופקיד ערני- הוא ישים לך חותמת "זיכינו". או שייתקשר אלייך לבוא לחתום (אם לא התקשרו עד עכשיו, אז כבר לא יתקשרו).
אם היה יום שלא עברו על השקים אז רוב הסיכויים שהשיק יחזור.
מה שכן, אם זה סכום נמוך, וחשבון רגיל (לא נאמנות וכד'). יש סיכוי שהבנק בנמשך בכלל לא יבדוק טכנית את השיק ואז הוא לא יחזור גם בלי חתימה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באופן רשמי הצ'ק אמור לחזור.

הפקיד יכול להיות נחמד ולחתום 'זיכינו' או להתקשר אלייך, אבל הוא ממש ממש לא חייב.

גם אין בזה כללים ברורים.

• הוסף לסימניות
תתפלל שלפקיד יהיה ארוחת בוקר טובה.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה בפועלים והתקשרתי לבנק מיד לידע אותם שאמור להגיע כזה צ'יק וסידרו לי א"ז.
כדאי רגע קודם להתקשר ולהסביר מה קרה.

• הוסף לסימניות
בד"כ זה תלוי בסכום

• הוסף לסימניות
בדיוק מישהו הכניס צק' שלי ולא כתב כלום בשורה שלמו ל....
נראה מה הבנק יעשה עם זה

• הוסף לסימניות
אני מפקידה קבוע ללא חתימה במכונה של בנק הפועלים, ואף פעם לא התקשרו/החזירו את השיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1362380:
אני מפקידה קבוע ללא חתימה במכונה של בנק הפועלים, ואף פעם לא התקשרו/החזירו את השיק.

בנק הפועלים זה משהו מיוחד; הם ידועים בשירות המדהים שלהם. רב הבנקים לא נוהגים כך.

• הוסף לסימניות
זה תלוי ב:
אם זו הייתה הפקדה עם הרבה צקים רוב הסיכויים שהוא לא שם לב.

במידה שהוא שם לב תמיד הוא יכול להעלים עין,
אם הוא לא העלים, תמיד הוא יכול להתקשר, ו/או אפילו לחתום לבד בשבילך. (כך עשה לי פקיד פעם).
ואם ממש ממש מתחשק לו להוציא את העצבים שלו אז "חוקית" הוא יכול להחזיר את הצ'ק ואז יעלה לך בין 11.90 ל24 ₪, תלוי באיזה בנק.
במקרה כזה תצטרכו גם לפצות את החשבון שע"ש נמשך הצ'ק כי גם לו עולה עמלה.

אבל אם מדברים על סבירות, הרי שזה סיכוי של 20% מה עוד שההפקדה היא במשוב ולא במעטפה.

הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר התקשרתי בבוקר לבנק.
בנק הפועלים.
סיפרתי את הסיפור.
אמר לי הפקיד, שיעביר את הבקשה לא להחזיר את הצ'ק לסניף.
אם לא יחזרו אלי היום, זה אומר שהצ'ק עבר.
עד לרגע זה לא חזרו אלי.
ב"ה!

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם צריך להוסיף תאריך בשיק לפני הפקדה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה