שאלה לגבי תא קולי

• הוסף לסימניות
איך עושים ששיחות יגיעו ישר לתא קולי?
אני רוצה לתת לאנשים מס' טלפון שבו יוכלו להשאיר לי הודעות קוליות בלבד
אבל אני לא רוצה להקצות לצורך העניין קו טלפון מיוחד
האם יש אפשרות לחייג בצורה שונה למס' רגיל וכך להגיע לתיבת ההודעות לשם השארת הודעה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך הוט והמספר הוא ייעודי רק לזה - את יכולה לקבוע ע''י חיוג למספר *152 את מספר הצילצולים עד שיגיעו לתא קולי, תקבעי מינימום ואז ישר יופנו לתא קולי.

או פיתרון נוסף שעבד בעבר - תבדקי אותו:
שתנסי לתת את המספר שלך עם 151 לפני המספר שלך (עם הקידומת אבל בלי 0) ואז מגיעים ישירות לתא קולי גם.

• הוסף לסימניות
יש גם קו לתא קולי ב-5 ש"ח לחודש (נראה לי).
אם זה מעניין אתכם אברר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
כרגע אני מעוניינת במשהו דחוף ולכן פרסומון, זה לא יעיל לי
c Kidum אני בבזק, ניסיתי לעשות את הנ"ל וזה מגיע לי לתא קולי שלי לשמיעת הודעות, ולא להשארה...
יש עוד עיצות?

• הוסף לסימניות
תנסי שוב 151-52 דהיינו להוריד את ה-0 בקידומת ולפלאפון של סלקום תתקשרי 15152-761 וכו'
בפלאפון זה עובד, פעם גם בבזק זה עבד לאחרונה הפסיקו, כנראה בשביל שתעשי קו רק של תא קולי.
עכ"פ תני להם את המספר הפלאפון.

• הוסף לסימניות
צריך לחיג ל-152
ואח"כ את המספר של הקידומת (לדוגמא: 1523 לאזור 03) + מס' הטלפון
זה מגיע ישירות לתא הקולי
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה