כללי שאלה לגבי תוכן ענינים באינדיזיין (ושאלה נוספת)

• הוסף לסימניות
1. איך מיישרים את מספרי העמודים לשמאל? צירפתי דוגמא
2. איך מגדירים הזחה של כל שורה שניה בפיסקה?

תודה רבה לעונים!!

קבצים מצורפים

• תוכן.png
    KB 70.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
1. יש להגדיר בסגנונות התוכן ענינים סגנון אחר למספרי העמוד ועליו יש לעשות יישור לשמאל.
2. מצורף קובץ הסבר.צפה בקובץ המצורף 214179

קבצים מצורפים

• יצירת חלון.pdf
    KB 185.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לגבי חלון, חפשו בפורום, יש לי סקריפט חינם שעושה הנ"ל. שהעלתי פעם
ויש גם בתשלום שגם מכניס רק לפסקאות עם מספר שורות רצוי ומעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1425015:
לגבי חלון, חפשו בפורום, יש לי סקריפט חינם שעושה הנ"ל. שהעלתי פעם
ויש גם בתשלום שגם מכניס רק לפסקאות עם מספר שורות רצוי ומעלה.

תודה, אני אחרי חיפוש בפורום ודווקא לא מצאתי את הסקריפט..
תוכל להעלותו שוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;1425017:
תודה, אני אחרי חיפוש בפורום ודווקא לא מצאתי את הסקריפט..
תוכל להעלותו שוב?

הנה

קבצים מצורפים

• חלון ללא תנאי 3.0.zip
    KB 1.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יישור לשמאל ע"י טאב יישור. y^ בשדה המתאים.

• הוסף לסימניות
לגבי יישור מספרי העמודים לשמאל-
ברגע שאני נותנת למספרים פיסקה נפרדת עם יישור שמאלי - הנקודות שבינם לבין שם הפרק נעלמות.
למה?

• הוסף לסימניות
לא צריך לתת למספרים פסקה נפרדת, צריך להגדיר בסגנון תוכן העניינים שיהיה טאב בין הטקסט למספר העמוד, ולהגדיר בסגנון הפסקה של התוכן שהטאב יהיה מיושר לשמאל עם מוביל נקודה כזה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה