כללי שאלה לגבי תוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
שלום, :) יש לי שאלה ,אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויוכל לעזור לי אני אשמח מאד...
יש לי את החבילה של אדובי cs3 סטנדררט, והבעיה היחידה שאין לי את האופציה לכתיבה בעברית (מימין לשמאל). הפונטים כן עולים על התוכנה רק שהטקסט כתוב הפוך..
מישהו יודע אם יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה או שזה פשוט המבנה של התוכנה?

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה גרסת ME שכותבת בעברית אם לא אז יש רק קומבינות.

הנה הודעה שנפתחה פה בימים האחרונים באותו הענין.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=72723

• הוסף לסימניות
בשביל עבודה בעברית (ובשאר השפות שנכתבות מימין לשמאל) צריך את גירסת ME.

• הוסף לסימניות
אין צורך בגירסת me.

לא צריך שום קומבינות, ואדובי יודעת לכתוב בעברית ובכל שפה. רק צריך להגדיר נכון את ההגדרות בתוכנה.

בהנחה שאתה עובד באילוס (באינדיזיין זה אותו עיקרון) אז כך:

כנס ללשונית character, ושם בתפריט החלון (שלושת הפסים עם החץ, שבצד ימין) וודא כי ה- direction (כלומר, הכיוון) מסומן כ-default שאז כאשר כותבים בעברית הוא יזהה את כיוון הכתיבה, או כ-rtl, כלומר כיוון הכתיבה מימין לשמאל.

צירפתי תמונת מסך, כדי שהדברים יהיו ברורים.

קבצים מצורפים

• תמונת מסך.jpg
    KB 157.6 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה