כללי שאלה לגבי תמחור תיקונים

• הוסף לסימניות
קודם כל האם מקובל לקחת על תיקונים קטנים לדג' פלייר שכבר הודפס ורוצים לשנות לו שם כתובת ועוד כמה טקסטים..ובכלל איך מתמחרים תיקונים כאלה ,אשמח לדעת האם אתם גובים על זה?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בתיקונים של לא יותר מ-5-10 דקות (פה טלפון, שם כתובת, תיקון מילים פה ושם), לדעתי תעשה בחינם, עד שתעשה אפצ'י זה כבר עובר. זה רק יתן לך שם טוב... (אין חובה, אבל כך אני הייתי נוהג)
אם מדובר על יותר - לפי תמחור של 80 ש"ח לשעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;825356:
אם מדובר בתיקונים של לא יותר מ-5-10 דקות (פה טלפון, שם כתובת, תיקון מילים פה ושם), לדעתי תעשה בחינם, עד שתעשה אפצ'י זה כבר עובר. זה רק יתן לך שם טוב... (אין חובה, אבל כך אני הייתי נוהג)
אם מדובר על יותר - לפי תמחור של 80 ש"ח לשעה.

אני מציע,או 5 שח לכל תיקון. או 100 לשעה.
אם כי כאשר מדובר על פרוייקט גדול ויקר לרוב אני פשוט עושה בחינם.
כדי לא לגבות מחירים יקרים מדי בסוף.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת מלכתחילה סכום קצת גבוה מדי ואומרת שזה כולל שינויי פורמט ושינויים קלים למשך 3 חודשים על חשבון הבית.
זה גם עושה ללקוח הרגשה טובה
וגם עדיף לי מאשר שיתנו את המודעה לעיתון שיעשה בזה שינויים ויהרסו לי את המודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה