כללי שאלה לגרפיקאים ממש חשוב לי את דעתכם! ~תעודת התמ"ת~

• הוסף לסימניות
אני לפני סיום שנת לימודים, ואנחנו צריכים להגיש פרוייקט גמר וכמובן לקבל תעודה מהתמ"ת.
אני מאוד מאוד מתלבטת אם זה בכלל שווה לי!
השיקולים שלי
- התחלתי כבר לעבוד על זה... יש לי לוגו מהמם! פרסומות, ניירת, דיסק, גלויה, קטלוג 80% מוכן, - חסר לי לוח שנה, פוסטר, ואריזות!!
- אני חושבת שזה סיפוק...
אבל מצד שני
- זה עולה המון המון כסף להדפיס! (ואין לי את הכסף!!!)
- אין לי מקום בבית לשמאטעס (תכלס מה עושים עם כל ההכרזות וכד'????)
- אני לא רואה צורך בתעודה!

מה אתם אומרים או חושבים??? כדי לי? או אני יכולה לוותר???
תכלס מה עושים עם התעודה?!?!?!?!

• הוסף לסימניות
תכלס, תעודה לא עוזרת לכלום,
מה שכן מדבר זהו תיק עבודות מרשים וכמובן ניסיון..

אם התחלת כבר לעבוד על הפרוייקט, לדעתי שווה לך להמשיכו ע"מ להשביח את תיק העבודות שלך ועל הדרך לצבור גם נסיון בהדפסות שונות.... ולא בשביל התעודה!

• הוסף לסימניות
לצורך העבודה אין צורך בתעודה, מעסיקים/לקוחות לא מתרשמים ממנה.
כמו שכתבו בתגובה לפני זה התנסות מצוינת בהגשה לדפוס ובהדפסות.

• הוסף לסימניות
כמעט אף פעם לא מבקשים תעודה, אבל שווה לך להגיש בכל זאת.
הסיפוק והנסיון שתקבלי בהדפסה שווים את זה.
לא כדאי לך שהלקוח הראשון שלך יהיה שפן נסיונות....

• הוסף לסימניות
לסיים בלי לקבל תעודה?
גם אם היא לא שווה הרבה, ההרגשה שעשית משהו וסיימת עד הסוף עם כל המטלות.....
תבדקי טוב אם לא תצטערי בהמשך.

• הוסף לסימניות
תעודת התמ"ת

בשביל ללמד גרפיקה ולהיות מאושרת ממשרד התמ"ת יש צורך בתעודה.
ההדפסות הן יקרות - אך שוות את זה!
וגם יש מינימום, לא חייבים להפציץ...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה שמשמים משמים.
עד היום מחכה לי התעודה אצל המורה ולא באתי לבקשה.
ומצאתי עבודה מדהימה ברוך ה'.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת (ואני בדיוק במצב שלך) שבשביל הנסיון והפרקטיקה שווה להתאמץ, את תהיי הרבה יותר חכמה אחרי! חוצמזה שיש לך פה אפשרות לבנות תיק עבודות מרשים בליווי והדרכה, שזה יקר מפז!
במאמר מוסגר אשאל את מי שכבר עובד בזה: נכון שלא מתעניינים בתעודה, אבל תיק עבודות מלימודים גם לא כ"כ שווה, לא? כולם מחפשים עבודה אמיתית מול לקוח...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1165017:
גם אני חושבת (ואני בדיוק במצב שלך) שבשביל הנסיון והפרקטיקה שווה להתאמץ, את תהיי הרבה יותר חכמה אחרי! חוצמזה שיש לך פה אפשרות לבנות תיק עבודות מרשים בליווי והדרכה, שזה יקר מפז!
במאמר מוסגר אשאל את מי שכבר עובד בזה: נכון שלא מתעניינים בתעודה, אבל תיק עבודות מלימודים גם לא כ"כ שווה, לא? כולם מחפשים עבודה אמיתית מול לקוח...:(

זה שווה בשבילכן!
נכון שהתעודה לא מעניינת אף אחד
אך כדי להתנסות בעבודה נכונה, עמידה מול דפוס וכו' זה ממש חובה. לדעתי זה עיקר הלימוד.

תיק עבודות מהלימודים לא עומד בפני עצמו. בד"כ רוצים לראות עבודות 'על אמת', אבל כשמוסיפים להם את תיק העבודות המושקע זה נותן ומוסיף המון!

• הוסף לסימניות
בשביל מה גרפיקאית צריכה תעודה??!
אם היא לא יודעת לעשות את התעודה לבד - גם תעודה לא תעזור...

[כלומר, העיקר הוא התוצאות בשטח]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה