כללי שאלה לחסידים...

• הוסף לסימניות
איך/איפה אפשר ללמוד לעצב שלט מכובד בסגנון חסידי?
יש לי חלום ואין לי מושג איך להגשים אותו...
אשמח לקבל הדרכה אפילו בתשלום, אם יש אפשרות באיזור הדרום.

• הוסף לסימניות
בניסוי ותהיה- ולדאוג למברשות מתאימות לPS.

יש פה בארכיון טיפים (בינהם - לסגור ולשלב את הכל דווקא בID) - חפש/י בארכיון.

• הוסף לסימניות
מה הקשר חסידים? אני מכירה הרבה חסידים (אני :D) שלא יודעים מימינם ומשמאלם בעיצוב חסידי.
רציתי לומר שאני מכירה הרבה לא חסידים שכן יודעים, אבל בעצם אני לא מכירה...........

• הוסף לסימניות
ההתעמקות והעיון בשלטים מהסגנון הזה, יכולה לתת את ההדרכה הכי טובה,
יש כאן הרבה כאלו בפורום, בינתיים מצאתי רק את זה :
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=12676
לוקחים 2 שלטים שנראים יפה ומנסים לחכות אותם, ולשלב ביניהם, ועם הזמן מגיעים גם רעיונות מקוריים.

• הוסף לסימניות
ראיתי שלטים, ראיתי עמודים ואלמנטים נוספים שהועלו לפורום אבל עדין אני לא מבינה.
האם כל השערים והתלת מימד זה שרטוט באילוס'? אני לא מספיק מכירה את אילוס', ולכן אני רוצה לדעת איזה כלים אני צריכה להכיר בשביל יצירה כזאת.

• הוסף לסימניות
פוטושופ

(הסגנון הזה רחוק מתורת הויקטור, אבל אינו סותר)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהציבור החסידי משווע לעיצובים מעודנים.

השבוע קיבלתי לכך עוד הוכחה. עיצבתי פרסום שמופנה לקהל היעד הספציפי הזה, בלי שום קשקוש פוטושופי, והתוצאות היו מיידיות, מאות טלפונים על היום הראשון.

קבצים מצורפים

• שבת אחים.jpg
    KB 408.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;421425:
נראה לי שהציבור החסידי משווע לעיצובים מעודנים.

השבוע קיבלתי לכך עוד הוכחה. עיצבתי פרסום שמופנה לקהל היעד הספציפי הזה, בלי שום קשקוש פוטושופי, והתוצאות היו מיידיות, מאות טלפונים על היום הראשון.
בא נפריד בין הדברים
אתה מדבר על ציבור החסידים,
ואני דיברתי על עיצוב שנקרא סגנון חסידי, (אם כי אין קשר בין אחד לשני)

• הוסף לסימניות
כבר העליתי בעבר קישור לאשכול דוגמאות נרחב אבל הנה הוא שוב בשבילך.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=6309&highlight=%F9%EC%E8%E9%ED
הסגנון החזידי מתבסס על טכניקות בבניית אובייקטים ושילובם עם אובייקטים מוכנים, ועל טכניקת צביעה במברשות עם הרבה שימוש בכלי ההבהרה וההכהייה כדי לתת תחושת עומק לאובייקטים (שלא ייראו שטוחים). כמו כן חובה לתת צל לכל האובייקטים, הבלטות לכל הטקסטים ולהעמיס פריטים, תכונה שעושה את העבודה טובה ומושקעת יותר בסגנון זה (כמובן שצריך להקפיד על קומפוזיציה מעולה) וכל המרבה הרי זה משובח.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה