שאלה לטכנאי מחשבים:

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הסיבה שבהגדרות השיתוף המתקדמות המחשב לא נותן לשמור שינויים באפשרויות של "בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמא"
אני מנהל המחשב והמחשב הראשי ברשת...

• הוסף לסימניות
באיזה סביבת עבודה אתה?
פרטית / עסקית?

• הוסף לסימניות
זוהי רשת במוסד של כמה מחשבים בודדים שנשענים על מחשב אחד ראשי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאתה צריך להיכנס למחשב עם חשבון Administaror ראשי, כדאי שתיצור קשר עם מי שהקים את הרשת.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר.
עד שהטכנאי יבוא....

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו סוג של Policy מוקשח , אני לא רוצה לנסות להתעסק עם זה ולדפוק דברים ברשת

• הוסף לסימניות
אפשר רעיון אחד לפתרון הבעיה בכל אופן? משהו פשוט..

• הוסף לסימניות
הקדמה , אני מאוד לא ממליץ לעבוד בשיתוף בלי סיסמה , זה לא נכון ולא בריא ומאוד מסוכן במיוחד עם וירוסי כופר שמסתובבים ברשת בקלות.

אני יודע שהרבה טכנאים שיודעים רק קצת או שאין להם כוח לעשות עבודה מושלמת משתמשים בזה , אבל זה לא נכון.

אחרי כל הנל,
הצורה שבה עובד שיתוף ללא סיסמה הוא שהמחשב עצם נותן הרשאות לחשבון GUEST (אורח) לשיתוף , לכן כל אחד יכול לגשת .
הרבה פעמים , בכוונה או בטעות , או שנמטרלים את החשבון אורח או שששמים לו סיסמה ואז הוינדוס לא יתן לך את האפשרות הנל כי הוא לא יכול הוסיף את החשבון הנל להרשאות השיתוף.

אם אתה לא בטוח אם יש סיסמה ליוזר GUEST תשים לו סיסמה ריקה בCLI

ככה
net user guest

וזהוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה