דרוש מידע שאלה לירושלמיים

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה מהתחנה המרכזית לסמינר מעלות ברמת שלמה .ואיך אני מגיעה מהתחנה המרכזית החדשה בכניסה עיר (נראה לי ארזים ) לרמת שלמה

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה מהתחנה המרכזית לסמינר מעלות ברמת שלמה .ואיך אני מגיעה מהתחנה המרכזית החדשה בכניסה עיר (נראה לי ארזים ) לרמת שלמה
מתחנה מרכזית קו 67 ישר לרמת שלמה
מארזים יוצאים מהתחנה ועוברים את הכביש לצומת רמות רכס ומשם כל האוטובוסים שנכנסים לרמת שלמה

• הוסף לסימניות
מהתחנה המרכזית - קו 67 ביציאה מהתחנה מרכזית לכיוון רמת שלמה, לרדת בתחנה - דרוק /קהילות יעקב.
ממסוף הארזים - צריך ללכת לתחנה "צומת הארזים/ידין - לכיון רמת שלמה ולקחת את קו 67/56/86 ולרדת בתחנה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מתחנה מרכזית קו 67 ישר לרמת שלמה
מארזים יוצאים מהתחנה ועוברים את הכביש לצומת רמות רכס ומשם כל האוטובוסים שנכנסים לרמת שלמה
מאיפה יותר מהר ?
כמה זמן הליכה מארזים לתחנה ?

• הוסף לסימניות
אם רוצים- ניתן לקחת מבנייני האומה קו 62 או 31 לכניסה לעיר- ומשם קו 57,
מקצר משמעותית את הדרך!
קו 67 עושה מסלול א-ר-ו-ך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה