כללי שאלה לי באילוס'

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להפוך אוביקט לקו? ההפך מפקודת ה-outline stroke?

• הוסף לסימניות
הפיכת אוביקט למברשת?

גרירת האוביקט לחלון המברשות,
בחירת המברשת המתאימה (במקרה שלך ארט בראש)
ונתינת ההגדרות הרצויות.

• הוסף לסימניות
חושבני שMIG לא הבין נכון את השאלה אם הכוונה ממש לההפך מאאוט ליין אז פשוט מורידים מילוי ועושים רק קו חיצוני.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל גם כשאני עושה כדבריך - אני מקבלת קוי מתאר - מסביב לצורה (כמו אאוט ליין בלי מילוןי) ואני רוצה את הקוים של הצורה עצמה...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
האם הכוונה היא שאת רוצה שהקווים יהיו פנימים ולא באמצע זה בחלון של STROCK יש שם הגדרה איפה הקו יושב.

• הוסף לסימניות
ברבצ,
השאלה לא מובנת... פרטי בבקשה.

• הוסף לסימניות
האם את מתכוונת שיש לך צורה שנעשה לה outline stroke, ואת רוצה "לחזור" למצב שהקו הוא stroke רגיל?

• הוסף לסימניות
סנשיין, נניח. לקוח עשה לי טבלה באילוס' שהשוליים שלה עשויים ממלבנים צרים מאד (רק במילוי).
כך שכשאני הופכת את המילוי לקו - נוצרת לי ה"מסגרת" של המלבן במקום קו רגיל לתחום טבלה.

בכולופן, כבר בניתי את הטבלה מחדש, אבל אם יש לזה תשובה פשוטה כלשהיא אשמח לדעת..

• הוסף לסימניות
התשובה היא חד משמעית לא!

• הוסף לסימניות
תודה. הגעתי למסקנה הזאת מנסיון אישי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה