כללי שאלה לי - תמונות (?)

• הוסף לסימניות
שבוע מבורך!! שאלה לי... בעי"ת אני אמורה להגיש בקרוב עבודת שליש באילוס' ואני ממש מחפשת תמונות אכותיות ונוחות לעבוד איתם... לא תמונות כבדות כאלה משהו נוח וקליט כי אני גם אמורה להוציא את זה לתיק עבודות..

ממש אשמח!

ת ו ד ה !!!

פזית.:eek:

• הוסף לסימניות
ברוך הבא. לא הבנו את השאלה.

• הוסף לסימניות
מה באמת אני כ"כ מסובכת??
יש לי פרוייקט באילוס' ואין לי בכלל תמונות פשוטות כדי לעבוד איתם מה שאני מחפשת זה תמונות באיכות (ממקור מסוים באינטרנט) ...

???
אפילו שאני חדשה.... אני מבינה בערך מה אני רוצה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פזית;71431:
מה באמת אני כ"כ מסובכת??
יש לי פרוייקט באילוס' ואין לי בכלל תמונות פשוטות כדי לעבוד איתם מה שאני מחפשת זה תמונות באיכות (ממקור מסוים באינטרנט) ...

???
אפילו שאני חדשה.... אני מבינה בערך מה אני רוצה....

נשמח לעזור לך, רק תגידי לנו מה את מגדירה תמונות פשוטות?

• הוסף לסימניות
פזית:
www.sxc.hu
וכנ"ל

שם: nuttt
סיסמה: 2923

התמונות באיכות טובה מאוד!
נשמח לעזור במציאות תמונות, במקרה ויש לך בעיות עם המילים באנגלית

• הוסף לסימניות
וואו נפלתם עליי...
תמונות פשוטות הכוונה לא עמוסות בהרבה אלמנטיים נקיות כאלה גם ככה המחשב שלי בקושי זז.. לא יפה תרחמו עליי אני בסך הכל יום פה...

• הוסף לסימניות
באמת סליחה.
ננסה להבין מה בדיוק אתה מחפש:
תמונות רקע? תמונות ממוצרים מסויימים? אתה יכול להגדיר מה אתה מחפש?

• הוסף לסימניות
פזית אוליתגידי מה מטרת התרגיל, ניראה לי שנוכל לעזור לך יותר - - -
כל עוד לא תגידי לנו, נתן לדימיוננו הקודח להעלות השערות כיד הדמיון הטובה עלינו
(שתדעי, היא טובה מאוד - - -)

• הוסף לסימניות
זה בדיוק העניין! שאני לא כל כך סגורה על משהו ספציפי אבל תמונות בתחום של מזון...ולא כבדות !

תודה.

• הוסף לסימניות
סגנון

איזה מהם?

קבצים מצורפים

• ngs0_9820.jpg
    KB 14.9 · צפיות: 6
  • 4.jpg
    KB 146.2 · צפיות: 9
  • 884053_22514772[1].jpg
    KB 170.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אז תחפשי בלינק שמופיע למטה, הוא טוב מאוד בשביל זה - - -
צריכה תמיכה איך להשתמש איתו? אנחנו כאן בשביל לעזור - - -

נכתב ע"י ונתנו10;71434:
פזית:
www.sxc.hu
וכנ"ל

שם: nuttt
סיסמה: 2923

התמונות באיכות טובה מאוד!
נשמח לעזור במציאות תמונות, במקרה ויש לך בעיות עם המילים באנגלית

• הוסף לסימניות
ושוב סליחה. תמיד נשמח לעזור!

• הוסף לסימניות
לפני שאני יוצאת... מה הרזולוציה של התמונות האלה שבאתר sxc???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה