שאלה למבינות בבגרות מת'....

• הוסף לסימניות
כמה ירד לי אם בתרגיל על המעגל אם בסעיף ד' הדרך היתה נכונה אך כנראה פיספסתי -\+
והתוצאה לא היתה מדויקת?

תודה לעונים!!!

• הוסף לסימניות
לא הרבה בכלל
עיקר הניקוד הוא על הדרך

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת, על הדרך...
אם מישהי ספרה לי שבאחת השאלות היא חישבה את המחיר כולל ההתייקרות (אם הבנתי נכון) בטעות...
ולא רק את ההתייקרות עצמה
והמשיכה כך לכל אורך הדרך שהייתה נכונה
כמה מורידים?

• הוסף לסימניות
יש לי עוד שאלה:
כמה משפיע המראה החיצוני על הציון?

והאם על דף טיוטה סימנתי קו לכל האורך של הדף, זה בסדר?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;1503900:
כמה ירד לי אם בתרגיל על המעגל אם בסעיף ד' הדרך היתה נכונה אך כנראה פיספסתי -\+
והתוצאה לא היתה מדויקת?

תודה לעונים!!!

קוראים לזה שגיאה נגררת אחוז או שניים מקסימום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;1503995:
יש לי עוד שאלה:
כמה משפיע המראה החיצוני על הציון?

והאם על דף טיוטה סימנתי קו לכל האורך של הדף, זה בסדר?
תודה!!!

אין אשור להוריד אחוזים על מראה חיצוני לא מסודר אלא אם כן הפתרון לא קריא ואי אפשר לדעת אם פתרת נכון.
בעניין הטיוטה כך צריך לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;1503981:
שאלה נוספת, על הדרך...
אם מישהי ספרה לי שבאחת השאלות היא חישבה את המחיר כולל ההתייקרות (אם הבנתי נכון) בטעות...
ולא רק את ההתייקרות עצמה
והמשיכה כך לכל אורך הדרך שהייתה נכונה
כמה מורידים?

זה כבר נחשב כטעות הבנה ולכן ירד יותר מאשר טעות של פלוס מינוס או העברת אגפים

• הוסף לסימניות
:)תודה על התשובות,

עכשיו אני יותר רגועה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה