קינוחים שאלה למבינות בכמויות אוכל, אשמח ממש לעזרה

• הוסף לסימניות
קומפוט שמורכב מ-
כ14 תפוחים
2 שימורי אננס
2 שימורי אפרסק
האם יספיק לכ30/40 איש בהגשה מרכזית?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
במרכזי לא מחייב שכולם יקחו כי לא כולם אוהבים, באישי תהיי חייבת לחלק לכולם אלא אם כן את שואלת מי אוהב ולפי זה מגישה.

• הוסף לסימניות
הכלל הוא שבמרכזי מסתדרים עם מה שיש.
באישי את חייבת לחלק לפי מנות, ולהביא מנות מכובדות.
לכאורה מרכזי הולך יותר כי אנשים לוקחים פעמיים, לא?

אני אתן לך דוגמא -
למשל במנה מרכזית , אם את מצלחתת לכל אחד מנה , את צריכה 40 מוסקות, 40 פשטידות אשיות, 40 מנות עוף וכו,
אם את שמה במרכזי את יכולה לשים בצלחת מרכזית גם 20 מוסקות, 30 מנות עוף ו 30 פשטידות וכו....
ואז יש כאול שיקחו רק מזה או מזה וכו.
אני תמיד אוהבת להגיש במרכזי כי אז יש פחות בלאי של אוכל, כי אוכל שהוגש הולך לפח וממרכזי את יכולה להחזיר למקרר.

• הוסף לסימניות
לדעתי תחשבי את זה כך -
כל אחד לוקח מנה בגודל של תפוח קטן בערך.
14 תפוחים + השימורים יספיקו כנראה למקסימום 20 איש.
הייתי מכפילה כמות, או לפחות פי אחת וחצי.

• הוסף לסימניות
זה חמוד לראות את האשכולות האלה שאחת מחליטה שהתפוחים מבושלים וכולן זורמות עם זה.......
חוץ ממני כמובן, כי לא תיכננתי:p
תודה לכל אחת על התשובות
כמה ליטר זה יוצא?
את יודעת?
תפוחים
2 קופסאות של 2 ליטר
אפרסק ליטר וחצי
ואננס כנ"ל

• הוסף לסימניות
יש מתכון שאני ממש אוהבת של
תפוחים מגורדים כמו לקוגל תפוחי אדמה
שימורי אננס
שימורי אפרסק
ג'לי תות
מיץ תות בננה
וחמוציות
מרשים ממש!!!

• הוסף לסימניות
זה חמוד לראות את האשכולות האלה שאחת מחליטה שהתפוחים מבושלים וכולן זורמות עם זה.......
תודה לכל אחת על התשובות

תפוחים
2 קופסאות של 2 ליטר
אפרסק ליטר וחצי
ואננס כנ"ל
כי קראת לזה קומפוט, אז זה אומר פירות מבושלים.
את מתכוונת סלט פירות?

• הוסף לסימניות
תודה לכל אחת על התשובות

תפוחים
2 קופסאות של 2 ליטר
אפרסק ליטר וחצי
ואננס כנ"ל
נשמע לי מספיק.
מצד שני, סלט פירות לוקחים בד"כ בכמות גדולה יותר מאשר קינוחים אחרים. באילו כלים אוכלים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה