שאלה למבינות בתפירה-

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת פטנט להקטנת פתח צואר של חולצת בסיס.
מדובר בחולצה שהבד לא גמיש במיוחד, כך ש"פנץ" לא יעזור, כי לא תהיה אפשרות להשחיל את הראש...
יש למישהי רעיון?

• הוסף לסימניות
להכניס גומי.
אם אי אפשר להכניס אז לתפור מהצד הפנימי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1022085:
רוכסן/כפתורים

איך אפשר? זה לא הורס את החולצה?
אשמח מאד לפירוט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1022108:
איך אפשר? זה לא הורס את החולצה?
אשמח מאד לפירוט...

חותכים משהו כמו משולש קטן בגב החולצה (בגודל שרוצים להקטין) ואז תופרים רוכסן או 3 כפתורים/תיקתקים לסגירה, זה עבודה לתופרת.
תבדקי אם החולצה שווה את זה ....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1022139:
חותכים משהו כמו משולש קטן בגב החולצה (בגודל שרוצים להקטין) ואז תופרים רוכסן או 3 כפתורים/תיקתקים לסגירה, זה עבודה לתופרת.
תבדקי אם החולצה שווה את זה ....;)

ניסית פעם? בטוח זה לא פוגם בצורה של החולצה מאחורה ומקדימה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1022103:
להכניס גומי.
אם אי אפשר להכניס אז לתפור מהצד הפנימי.
בהצלחה!

את מתכוונת רק מאחורה?
ושוב, זה לא עושה "גלים" וכד' בחולצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1022255:
ניסית פעם? בטוח זה לא פוגם בצורה של החולצה מאחורה ומקדימה?

צריך להראות לתופרת, זה תלוי מאוד סוג הבד והגזרה של פתח הראש.
זה עלול לקבל עיוות מסוים כאשר לובשים את החולצה.
וכן, גם גלים..

• הוסף לסימניות
אני משתמשת (בלי תפירה כמובן) בסיכת סבתא בכל פעם שאני לובשת חולצה פתוחה. זה לא הורס את החולצה ומאוד פשוט בבוקר כשממהרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1022310:
אני משתמשת (בלי תפירה כמובן) בסיכת סבתא בכל פעם שאני לובשת חולצה פתוחה. זה לא הורס את החולצה ומאוד פשוט בבוקר כשממהרים.

מה עם שבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1022333:
וגם בסיכת ביטחון זה לא בהכרח בעיה, כי חייבים לפתוח את סיכת הביטחון כשמורידים את החולצה.

• הוסף לסימניות
משחילים במערה של בצוואר מאחורה בלבד גומי אני עושה את זה באופן קבוע. תופרים בשני הקצוות-פתרון כשר ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה