התייעצות שאלה למבינים באלקטרוניקה I מסך טאבלט שנסדק

• הוסף לסימניות
יש לי טאבלט שנסדק לו המסך והמגע לא עובד רק במקום קטן בצד וכל השאר לא עובד, עכשיו, מדובר בטאבלט שלא שווה להחליף מסך (עלה 300). פתחתי אותו והנה תמונות (מהצד הפנימי,כמובן).
2~1.pngIMG_6061.png

בחלקים המסומנים עדיין עובד המגע, שאלתי היא:
על בסיס מה עובד המגע?
כי אני חותר לשאלה זו: אם אני פשוט יחתוך את המסך סביב הלבן וישארו החישנים שלו בצדדים, אם זה בעצם יפתור את בעיית המגע, כי אולי הסדקים מפריעים לחיישן לסרוק כראוי, או שהמגע חייב לפעול יחד עם המסך פלסטיק הזה ולא יועיל כלום אם אני יחתוך, זה רק יהרוס את הקצת מגע שנשאר.

בעצם המגע עובד עד הסדקים שמסומנים בחיצים, מה שמחזק את התאוריה שלי שהסדקים הם אלו שמפריעים לחיישנים.

IMG_6062.JPG

• הוסף לסימניות
כשאנו נוגעים עם היד במסך נוצר סגירת מעגל אלקטרוני עם כוח ממש מזערי
מתחת למסך עצמו יש שיכבה דקה מאוד שזה בעצם המסך מגע כשנוצר סדק /שבר
פשוט אין חיבור אותות חשמליים שאנו יוצרים ולכן לא יעזור שתחתוך את המסך
בתקווה שזה מובן כי קשה לי להפשיט את הנושא

• הוסף לסימניות
כשאנו נוגעים עם היד במסך נוצר סגירת מעגל אלקטרוני עם כוח ממש מזערי
מתחת למסך עצמו יש שיכבה דקה מאוד שזה בעצם המסך מגע כשנוצר סדק /שבר
פשוט אין חיבור אותות חשמליים שאנו יוצרים ולכן לא יעזור שתחתוך את המסך
בתקווה שזה מובן כי קשה לי להפשיט את הנושא
איזה מעניין...
לא חשבתי אף פעם שהמגע הוא בזכוכית ולא במסך עצמו....

• הוסף לסימניות
איזה מעניין...
לא חשבתי אף פעם שהמגע הוא בזכוכית ולא במסך עצמו....
מתחת לזכוכית לכן לפעמים במכשירים יקרים או שעלות המסך יקר אנו נעדיף בתכניקות שונות להפריד בינם ולהדביק מסך זכוכית חדש

• הוסף לסימניות
מתחת לזכוכית לכן לפעמים במכשירים יקרים או שעלות המסך יקר אנו נעדיף בתכניקות שונות להפריד בינם ולהדביק מסך זכוכית חדש
אז בטאבלט שהובא כאן עדיף להחליף את המסך או עדיף שעלות המסך וההחלפה תעלה על מחיר הטאבלט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה