דרוש מידע שאלה למבינים בארנונה בבני ברק

• הוסף לסימניות
לצורך החלטה משמעותית בשבילנו אני מעוניינת לדעת ממי שמבין האם כשיש לבן אדם 150 מ"ר בביתו, וחוץ מזה גם מרפסת לא מקורה.
כמה משלמים עליה?
האם זה מחושב כאילו הוא עבר את ה150 מ"ר ואז כידוע המחיר קופץ משמעותית או שהמרפסת נמדדת בנפרד עם מחיר נפרד?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לענות לך על בני ברק, אני גרה באשדוד והמרפסת לא מחושבת לארנונה, ואיך אני יודעת? כי המרפסת שלי נסגרה ע"י בעלי הבית הקודמים ובחקירה מהעירייה וכל מיני בלגנים, העלו לנו את המטרים לחישוב הארנונה, כלומר, לפני זה לא שילמנו על שטח המרפסת.

• הוסף לסימניות
מרפסת לא מקורה בכל מקרה לא נחשבת לארנונה רגילה, אולי יש עליה ארנונה בתעריף מוזל יותר.

• הוסף לסימניות
מרפסת לא מקורה בכל מקרה לא נחשבת לארנונה רגילה, אולי יש עליה ארנונה בתעריף מוזל יותר.
מה שחשוב לי זה האם בחישוב הארנונה יהיה לנו בעצם יותר מ150 מ"ר שאז הארנונה קופצת משמעותית

• הוסף לסימניות
מכיון שזו בכל מקרה לא ארנונה למגורים, אז זה לא קשור ל150 מ"ר.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם מחסן, חניה, בית עסק, ודירה.

למרות שהכל על שמכם בארנונה, וכולם יחד זה 4000 מ"ר, עדיין עם הדירה היא 100 מ"ר, תוכלו לקבל הנחה.

מרפסת היא לא דירה ולכן לא משנה אם יש עליה ארנונה או לא, היא לא תצטרף ל150 מ"ר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה