דרוש מידע שאלה למבינים בחשמל

• הוסף לסימניות
עקב תקלה במערכת החשמל בבית הכנסת, נשרפו כמה עשרות שנאים של תאורת לד
מדובר בגופי תאורה יקרים,
אך לאחר בדיקה הוברר כי הם עובדים בשנאים שלא נשרפו.

על כן אנחנו צריכים בדחיפות שנאי,

א. מצורפת תמונה של שנאי חילופי שהוצע, מעוניין לדעת האם הוא מתאים (האם יפריע 30 וואט במקום 32 וכו', שאר המפרט, כפי התמונה).
ב. אשמח לשמוע על מישהו שמתעסק בשנאים.

זה השנאי שנשרף

WIN_20210127_11_44_11_Pro.jpg
WIN_20210127_11_44_34_Pro.jpg

וזהו השנאי החילופי (במקור 30 W)
1611783509479.png

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד לשאול את זה גם פה
יש שם המון מומחים לחשמל שיוכלו לעזור לך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נרשמתי אך איפה כותבים שם הודעה?

• הוסף לסימניות
אם רוצים להחליף שנאי בשנאי, צריך לבדוק את הפרמטרים הבאים:
המתח המוצא ללא שינוי (V-out/U-out, בתמונה למעלה זה מסומן ב-O = out) - אם הראשון ממיר נניח למתח ישר 30 וולט, גם השני צריך להיות כך.
הספק (W/power)- שיהיה שווה או גדול מהקודם.

אם אני מצליח לקרוא נכון, היציאה של השנאי המקורי היא 94V.
השנאי החדש הוא 55V, אז זה לא מתאים.

לגבי הנושא של 30W - זה אומר שאפשר להעמיס עליו עד הספק של 30W, ועל המקורי יכלו עד 32W. יתכן מאוד שההספק של הנורות קטן בכל מקרה מ-30, אז זה לא בעיה. אתם צריכים לבדוק מה ההספק בפועל של הנורות.

ל-FSL יש יבואן בארץ, ניסיתם לפנות אליו?

• הוסף לסימניות
המדד הכי חשוב הוא כמה וולט (V) השנאי מוציא והאם הוא מוציא DC / AC ואת זה לא רואים כל כך ברור בשנאי החילופי
גם התאמת האמפרים חשובה כדי שהשנאי לא יתחמם

• הוסף לסימניות
עכשיו אני שם לב בשנאי החדש לשורה אחת לפני, רשום שם מתח מוצא 25-40V מתח ישר (סימול קו ישר ומקווקו = מתח ישר).

• הוסף לסימניות
לגבי הנושא של 30W - זה אומר שאפשר להעמיס עליו עד הספק של 30W, ועל המקורי יכלו עד 32W. יתכן מאוד שההספק של הנורות קטן בכל מקרה מ-30, אז זה לא בעיה. אתם צריכים לבדוק מה ההספק בפועל של הנורות.
בשביל למדוד הספק של מכשיר חייבים למדוד את האמפרים שלו באמפרמטר מה שפחות רלוונטי לאדם מן הישוב

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, כתוב 55 וולט לא וואט
עריכה: עכשיו אני מבין שהתכוונת לשאול על השורה של 55 וולט. אני באמת לא יודע מה ההבדל בין שתי השורות.
חשבתי ששאלת מה כתוב מתחת השורה של 55, ועל זה עניתי שזה המקדם הספק.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין שהתכוונת לשאול על השורה של 55 וולט. אני באמת לא יודע מה ההבדל בין שתי השורות.
חשבתי ששאלת מה כתוב מתחת השורה של 55, ועל זה עניתי שזה המקדם הספק.
ומה זה שהאמפר רשום בשורה של ה 55 ולא בשורה מעליו ?

• הוסף לסימניות
תודה לכוולללםם, מדהים לראות את הלב שלכם.

רק שאלה חשובה,
אז בקיצור השנאי לא מתאים,
השאלה היא, האם מישהו מיכם יכול להעלות קישור לחנות שמוכרת שנאיים מתאימים למה שמפורט למעלה,
אולי באיבאייייי, אני לא מבין בזה, ומתבלבל רק להכנס לשם.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה