שאלה למבינים בקורג PA900

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות, להכניס דיסק אונקי עם שיר חסידי ולהשמיע דרך האורגנית?

תודה.

• הוסף לסימניות
אפשרי. דרך "song play"

• הוסף לסימניות
תודה.
אפשר לפרט קצת את אופן ההפעלה?
אני לגמרי מסתבכת עם האורגנית הזו..

• הוסף לסימניות
אם יהיה לי זמן אני אסריט לך.

• הוסף לסימניות
פשוט מאד, מחברים usb עם שירים ו/או תיקיות, לוחצים על song play שנמצא בצד שמאל שעל יד המסך, אח"כ במסך נכנסים לאחד החלונות, שבהם כתוב select song (יש אפשרות לטעון בו זמנית 2 שירים ולסנכרן ביניהם ע"י הפיידר שנמצא מתחת למסך). אחרי שבחרתם את השיר או שתפסתם תיקיה מסויימת ולחצתם open ואז אתם רואים את כל השירים המופיעים בתיקיה. ובאפשרותכם ללחוץ במסך על play all כדי שינגן את כל השירים ברצף. עכשיו פעולה אחרונה - להפעלה לוחצים על הלחצן play שמופיע בשורה שמתחת למסך, (אם בחרתם שיר דרך החלון העליון במסך - השליטה עליו היא - player 1. ואם בחרתם דרך החלון התחתון, השליטה עליו היא - player 2.) שימו לב שהפיידר שממוקם בין 2 הפליירים קובע את עוצמת ההשמעה - אם הימני, אז כמה שתזיזו אותו ימינה כך יגבר הווליום של הימני וכן הפוך.

• הוסף לסימניות
תודה על הפרוט!!
יש פורמט מסוים שרק אותו אפשר להפעיל?

• הוסף לסימניות
רק MP3/MIDI

(דרך אגב נראה לי שקנית את האורגנית הזאת ממני, לפני כשנתיים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה