עזרה שאלה למבינים בתחום הביטוחים

• הוסף לסימניות
במשרד שאני עובדת בו , הצוות כולו נשים (צוות של 12) , מלבדי רק אחת חרדית נוספת.
יש את הסוכן שהוא גבר, אבל הוא בעיקר נמצא במשרד שלו.

זה משהו שצריך להיבדק כל מקום לגופו

• הוסף לסימניות
במשרד שאני עובדת בו , הצוות כולו נשים (צוות של 12) , מלבדי רק אחת חרדית נוספת.
יש את הסוכן שהוא גבר, אבל הוא בעיקר נמצא במשרד שלו.

זה משהו שצריך להיבדק כל מקום לגופו
יש לך רשיון? אם כן מה סדר יום עבודה כאילו בכלליות על התפקיד ......ואיך המשכורת האם זה משתלם ....?

• הוסף לסימניות
אין לי רישיון, אני עובדת בסוכנות..
את יכולה לכתבוב לי למייל sacohen35 בגימייל
פחות מעדיפה להיכנס לפרטים בפורום נרחב...

• הוסף לסימניות
אחותי עובדת בחברת ביטוח כרפרנטית (ללא רישיון) וגיסתה עובדת באותו מקום עם רישיון.
1. העבודה בחברת ביטוח אינה מתאימה לבחורה צעירה מבחינת החברה. נשים נשואות ומעל 30- יש מקום לשקול כל מקרה לגופו. נראה לי שכדאי להתייעץ עם רב שמכיר את הנפשות הפועלות.
2. גם ללא רישיון ניתן להגיע בהחלט למשכורת שמכל 10000 עם כל הבונוסים, בעבודה מאומצת אבל אפשרית. כמובן שמדובר במשרה מלאה.
3. עם רישיון ניתן להגיע למשכורות גבוהות הרבה הרבה יותר. כל עסקה מביאה איתה הכנסה פאסיבית קטנה נוספת, שבטווח הארוך מצטרפת לסכום משמעותי.
4. הלימודים קשים מאוד. אחוזי המעבר בבחינות היסוד שנעשות על ידי הרשות לניירות ערך הוא בערך 20% ויש כאלה שלומדים שוב ושוב עד שהם מצליחים לעבור. לאחר מכן צריכים סטאז'. לכן, מי שחושב לעבוד בעתיד עם רישיון, כדאי שיתחיל בחברת ביטוח בתפקיד זוטר משתי סיבות: א'. כי הוא אינו יודע כמה זמן יארך לו להוציא רישיון, וב'- מי שעבד בחברת ביטוח יכול להשיג סטאז' הרבה יותר בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה