מאחלת לך באמת מלב חם ואוהב שלעולם לא תצטרכי לרופא ולא לרפואתו... אני רק יספר לך משהו יש דברים ששום סנדלר טבעוני לא יכול לטפל בהם ... לצערי הרב אנחנו נזקקנו לרופאים והם היו אלו שהצילו את חייו של בני בן השנה בס"ד והם נטו שליחים ..אבל שום רפואה טבעית לא יכלה למצוא את הגידול ששכן במוחו של הדבר המתוק הזה ושום רפואה טבעית לא יכלה לבצע ניתוח מח מדויק... לא יכלה לעצור פרכוסים מסכני חיים ולא יכלה לבדוק מחקרים ולהחליט וואו מעניין ממש לא לתת תרופות אפילו שבטח הרופאים רוצים לדלל אותנו ולכן מכריכים אותנו לקחת תרופות ...
בקיצור שלא תדעי אבל אפילו צילום קטן של נקע ברגל צריך רופא שיפענח או תפרים במצח של ילד שובב כדאי שכירוג יבצע ... אז תהיי עם טיפלה הגיון בריא
בריאות שלימה
הרפואה הקובנציונאלית ממוקדת ומצויינת בלפתור בעיות
פחות בלברר מה גרם להן להיווצר מלכתחילה
וכן. אולי באחוזים נמוכים הרבה יותר, אבל לשינוי אורח חיים יש יכולת לרפא אפילו סרטן.
יש לו צרבת? ניתן לו אומפראדקס! (הוא כמובן ימשיך לאכול מאכלים חומציים והמצוקות הנפשיות שלו שמעודדות גם הן את הצרבת לא יטופלו, שני הגורמים הללו לא ייעלמו, הם פשוט יגרמו לבעיה הבאה לצוץ)
לגבי חיסונים, שנים שמעתי את טענות שני הצדדים, אבל אין לי נגישות למחקרים, ודאי לא כאלו שבשפה זרה
עד- שהגיע GPT
והתשובות שלו, הגם שאני לוקחת אותן בערבון מוגבל, מאשררות את כל התהיות שהועלו על ידי מתנגדי חיסונים
למשל:
1. מדיניות דלת מסתובבת בין בעלי תפקידים בחברות החיסונים ובעלי תפקידים ברשויות הבריאות
2. דיווח מאוד מאוד לוקה בחסר על תופעות לוואי של חיסונים
3. רוב המחקרים על חיסונים ותופעות לוואי נעשים כשקבוצת הביקורת גם היא מחוסנת- רק בחיסון של חברה אחרת (נתון לפרשנות אם זה מתוך דאגה שילדים לא יפסידו חיסונים רק כי הם במחקר, או כי כך יותר נח למישהו)
4. רונלד רייגן לקח על ממשלת ארה"ב את האחריות לפיצוי ועמידה מול נפגעי חיסונים, זאת לאחר שחברות החיסונים איימו שהן תפסקנה לייצר חיסונים (סביר להניח שזה לא קרה בגלל אחד למליון)
אגב, גם בארץ זה כך.
חושבני שאם משרד הבריאות רוצה לעודד התחסנות עליו דבר ראשון לעמוד זקוף ולענות תשובות ברורות לטענות האלו
מלבד זאת,
גם השפעת גורמת לעיתים לתחלואה קשה ואף מוות
האם באותה צורה קוטלים גם את האחוז הגבוה באוכלוסיה שאינו מחסן לשפעת?
ושפעת זו מחלה מטעה, ילד יכול להיות 'רק מנוזל' בלי חום, אבל להדביק את הסבא הקשיש בשפעת
אישית, ילדיי מחוסנים כולם לחצבת, אני חלילה לא באה לשכנע אי מי לא לחסן
אבל חלק ניכר מטענות מתנגדי החיסונים ראוי ליחס, או לכל הפחות לא לזלזול
זה שאנשים, לפני שהם מכניסים לגוף של התינוק בן יום (!!! במקרה של חיסון צהבת B) חיסון, הולכים ומבררים ושואלים שאלות, זה הדבר הכי הגיוני בעולם. ואם הם לא מקבלים תשובות מניחות את הדעת, הגיוני שיסרבו לעשות את זה.