אני לא חייבת לקנות. ואני גם לא קונהיש הבדל גדול
את לא חייבת לרכוש סוכריות ושומן טראנס. יש מי שמוכר אבל זו החלטה שלך אם לקנות או לא.
בכל הטרררם הזה ילדים נפטרים!כל הטררם הזה עם החיסונים מאוד לא אמין מריח לא טוב...
לא מדויק - אחוז הנפטרים - הוא נמוך - זה עצוב מאד 12 נפטרים.בכל הטרררם הזה ילדים נפטרים!
אני גם לגמרי נגד ממתקים.
אבל אי אפשר להשוות נזק בריאותי עתידי והשלכה על איכות חיים למול מגפה קטלנית בהתפרצות.
אתר משרד הבריאות.יש לך מקור למידע הזה?
זה לא חיסון לנצח. זה עוזר לזמן מוגבל עד שהילד יכול להתחסן בעצמו. כשיש התפרצות, כמו עכשיו, אפשר להקדים לגיל חצי שנה.אאל"ט יש ילדה בת 3 שמאושפזת עם אקמו עם חצבת...
אבל התשובה על השאלה היא פשוטה-
אנחנו חיים בדמוקרטיה, לכל הורה יש זכות החלטה על עצמו ועל הילד שלו, אי אפשר לחייב אנשים לעשות מעשה מסוים, בפרט כאשר הוא שנוי במחלוקת ואין בו צד אחד שבטוח צודק.
ממה עוד יש לה להגביל אחרי ביטול ההנחות במעונות אחרי ביטול הנחה בארנונה וכל הגזרות החדשות כנגד לומדי התורה כבר לא נשאר ממה לקחתהמדינה יכולה וצריכה להגביל מענקים רק אם מתחסנים לא מקבלים ביטוח לאומי מי שלא מתחסן וכוד' ואז כולם ירוצו להתחסן
אפשר, לא בטוח שמומלץ במקומות שאין התפרצות. (זה לא במקום חיסון בגיל שנה או 6. רק מעל גיל שנה זה נחשב.)זה לא חיסון לנצח. זה עוזר לזמן מוגבל עד שהילד יכול להתחסן בעצמו. כשיש התפרצות, כמו עכשיו, אפשר להקדים לגיל חצי שנה.
באתר של שיבא:אתר משרד הבריאות.
זה לא חיסון לנצח. זה עוזר לזמן מוגבל עד שהילד יכול להתחסן בעצמו. כשיש התפרצות, כמו עכשיו, אפשר להקדים לגיל חצי שנה.
ודאי בגיל 3.
גילוי נאות-אני מחסנת וגם הקדמתי חיסון לילדיי...
ע"פ חוזר מנכ"ל זה אסור.אבל כמויות של הגועל נפש של המתוקים למיניהם שהילדים מקבלים במוסדות הלימוד
רוב הסיפורים האלו הם שקר.קודם כל לא רק מי שלא מחוסן נדבק. זה סתם ככה לידיעה. (מכירה מכלי ראשון ילדה בת שנה וחצי. מחוסנת פעם ראשונה. קיבלה חיסון שני כשנדבקה ולא ידעה שנדבקה. האמת היא שאני הרבה זמן לא מעודכנת מה קורה איתה, אבל היא הייתה במצב קשה מאוד.)
אני דיברתי עם אחות ראשית ממשרד הבריאות לא חילונית.פשוט כי החילונים לא חיים כ"כ בצפיפות
מכירה וידעת מה אני מדברת. שימי לב שמדובר בחיסון שני!רוב הסיפורים האלו הם שקר.
גם אני מכירה ילד שהסתבך.
מפליא שטרם החלו רעיונות אנטי חיסונים לא חווינו כאלו חוויות.שוב- לא כתבתי את זה נגד החיסון, אלא בתור תזכורת שבסופו של דבר החיסונים הם רק השתדלות. אין מאה אחוז.
לא חוינו איזה חויות?מפליא שטרם החלו רעיונות אנטי חיסונים לא חווינו כאלו חוויות.
בוא נפסיק עם ההיתממות הזאת!
הורים שלא מחסנים מסכנים את ילדיהם ואת סביבתם!
מי התיר להם???
מוות מחצבת!לא חוינו איזה חויות?
את לא מכירה אנשים שחלו פעמיים באבועות רוח למשל? (מכירה. משהו כמו 20 שנה. פעם שניה בגיל מבוגר יחסית!)
או לא מכירה מחוסנים שחלו בקורונה, חצבת? (מכירה. קורונה המון. חצבת לא מעט.)
זה שהם מסכנים את הציבור- נכון.
אבל מה לעשות, כמו שאת יודעת שבפרנסה זה רק השתדלות ופרנסה משמיים (לא כל האברכים עניים, ולא כל מי ש2 ההורים עובדים סוגרים את החודש) ככה גם בחיסונים.
מחסנים כי ככה הוראת גדולי הדור, וכי זה חובת ההשתדלות.
האם בגלל זה הילדים לא ידבקו? לא דווקא.
מתנגדי חיסונים לא נולדו היוםמוות מחצבת!
מתי זכור לך דבר כזה.
חיסון לא מחייב שלא ידבקו, ממש לא!
חיסון אמור להכיר למערכת החיסונית את האנטיגן מחולל המחלה ולגרום לכך שהתגובה החיסונית של הגוף תהיה מהירה יותר!
אוקי, כתבתי את זה כתגובה למי שכתב שהנקה יכולה לעזור למנוע מחלות או לצמצם אותםזה לא חיסון לנצח. זה עוזר לזמן מוגבל עד שהילד יכול להתחסן בעצמו. כשיש התפרצות, כמו עכשיו, אפשר להקדים לגיל חצי שנה.
ודאי בגיל 3.
גילוי נאות-אני מחסנת וגם הקדמתי חיסון לילדיי...
תמיד מתו אנשים. גם מדברים שאת לא מעלה בדעתך. אז מה?מוות מחצבת!
מתי זכור לך דבר כזה.
חיסון לא מחייב שלא ידבקו, ממש לא!
חיסון אמור להכיר למערכת החיסונית את האנטיגן מחולל המחלה ולגרום לכך שהתגובה החיסונית של הגוף תהיה מהירה יותר!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים