דרוש מידע שאלה, למה לא מענישים מי שמסרב לחסן לחצבת

מצב
הנושא נעול.
מהעדה החרדית?, או רב שהיה פעם מו"צ בעדה החרדית [לא בזלזול זה רק מעניין אותי אם הם הוציאו מכתב כזה]
מהעדה החרדית. עלה כאן בפרוג, לא הצלחתי למצוא
גם אני הופתעתי. כי כל האנשים שאני מכירה שלא מתחסנים מזוהים עם העדה החרדית,
אבל בסוף פגשתי את כולם בטיפת חלב
חוץ מאלו שברגע שמישהו אומר לחסן הרי הוא 'סר מן הדרך' ואין בעולם אף אחד שמבין יותר מהם

אני יותר פוחדת מהיום שבו "הם" יחליטו להעניש את אלה שכן מחסנים.
זה יהיה באמת אגרסיבי ומפחיד

מחלקת חצבת...
אין מחלקה כזו בד"כ ילד שמסתבך בחצבת מאושפז בבידוד במחלקת ילדים רגילה או בטיפול נמרץ
איך את יודעת ?
יש מחלקת בידוד נשימתי שזה רק לחולי חצבת. נראה לך ישימו במחלקה ילדים שלא חולי חצבת שידבקו?

מהעדה החרדית?, או רב שהיה פעם מו"צ בעדה החרדית [לא בזלזול זה רק מעניין אותי אם הם הוציאו מכתב כזה]
צדקת, זה לא מהעדה
הנה:
1759058361106.png

איך את יודעת ?
יש מחלקת בידוד נשימתי שזה רק לחולי חצבת. נראה לך ישימו במחלקה ילדים שלא חולי חצבת שידבקו?
לצערי מסיבות לא נחמדות אני מכירה את הבית חולים
יש בכל מחלקת ילדים חדרי בידוד
יש חדרי ניטור נשימתיים. בידוד נשימתי.
לא באמת משנה ...אבל לא ידוע לי שפתחו מחלקה רק לחצבת
בוא נצא מנקודת הנחה שאם זה היה קורה היינו במצב ממש גרוע

מחלקת חצבת...
אין מחלקה כזו בד"כ ילד שמסתבך בחצבת מאושפז בבידוד במחלקת ילדים רגילה או בטיפול נמרץ
איך את יודעת ?
אני הייתי מאושפזת עם הבת שלי ומדברת מידיעה
הייתי מאושפזת עם הבן שלי במחלקת ילדים והיו איתנו במחלקה בבידוד משפחה עם חצבת.
היחס אליהם היה לא נעים בכלל. כאמא של מאושפז שמעתי בין הרופאים הרבה לגלוג עליהם.
אני מתארת לעצמי שבמקומות שיש יותר תחלואה אז מאשפזים במרוכז. אולי לא 'מחלקת חצבת' אבל בהחלט במין 'מחלקת חצבת'...

לצערי מסיבות לא נחמדות אני מכירה את הבית חולים
יש בכל מחלקת ילדים חדרי בידוד
יש חדרי ניטור נשימתיים. בידוד נשימתי.
לא באמת משנה ...אבל לא ידוע לי שפתחו מחלקה רק לחצבת
בוא נצא מנקודת הנחה שאם זה היה קורה היינו במצב ממש גרוע
אני מדברת מידיעה
אחד הילדים שלי היה חולה בחצבת ומאושפז
נא לא לדבר מהשערות

זה מדהים, איך עם כל הגילויים שה CDC מביא לאחרונה
עדיין אנשים מאמינים בצורה עיוורת למשרד הבריאות
מי שיש לו בעיות רפואיות רציניות, ומכיר את עולם הרפואה יותר מדי מקרוב, יודע כמה הרופאים לא יודעים כלום!
מאחלת לכם שלא תבינו מקרוב!

ואגב, סיפרה לי אמא שחיסנה את ילדיה 2 מנות לחצבת, והם חלו בצורה קשה ביותר
[אה, וגם הדביקו אחד את השני] אבל היא מצהירה שהיא תמשיך כמובן לחסן
אני אשמח לשמוע על זה.

תפסיקו עם הפרנויה הזו מרופאים. אף אחד לא רוצה להרוג אתכם!
בטח- חיסוני הקורונה השפיעו לאנשים על פוריות? (השפעות זמניות בלבד) הוכחה מוחצת לכך שכל הקורונה באה לעולם רק כדי לפתור את מצוקת הדיור- ע"י דילול האוכלוסיה
(פגשתי אנשים שמאמינים בזה מכל הלב!!!!!!)
תיכף מגלה שבנית מאה שערים היתה חלק מתכנית עתידנית של הרופאים כדי שכיום יחיו כל החרדים במקום קטן וצפוף ומדבק...
אה, וגם האקמול- מישהו אמר לי שזה נשאר בגוף 70 שנה ולא מתעכל, כנראה הוא היה נוכח בניתוחי המתים אז כשפתחו את הקיבה וגילו שם עשרות כדורי אקומול למפני 70 שנה... (לא יודעת מתי יצא האקומול לאויר העולם....)
מי שנגוע בקונספירציה, אין לו תקנה!

סתם הערה, מדוכאי חיסון זה לא רק חולי סרטן, יכולות להיות עוד הרבה סיבות

הבת שלי קיבלה במשך תקופה ארוכה סטרואידים בגלל בעיית עור מסוימת
וההוראה שקיבלנו הייתה לא לחסן אותה את החיסון של גיל שנה כי סטרואידים מדכאים את המערכת החיסונית וזה עלול להיות לה מסוכן..
באותה תקופה היא נדבקה אצל המטפלת בחיידק בשם שיגלה שגורם לשלשולים.
היא קיבלה את זה קשה מאד, עד שכמעט היינו צריכים להתפנות איתה לבי"ח בשבת!
וזה לא מחלה מסוכנת!! זה בסה"כ חיידק במערכת העיכול שעם טיפול אנטיביוטי עובר בקלות.
והילד שהביא את זה לא קיבל אנטיביוטיקה, חלילה. אתם לא יודעים שהרופאים סתם ממציאים דברים..?

ב"ה אנחנו אחרי זה והיא כבר מחוסנת,
אבל לא יודעת איך הייתי יכולה לשלוח אותה ואת האחים שלה לגן שאני יודעת שיש הורים חסרי אחריות שלא מחסנים את הילדים שלהם, בלי לחשוב על השלכות שיכולות להיגרם לילדים אחרים.
איך אפשר לקחת על עצמכם אחריות כזאת??

ועוד סיפור שנזכרתי בו, ידעתם שלצנתור עלול להיות השלכות של אירוע מוח?
סבתא שלי נכנסה לצנתור כאשה בריאה ויצאה משותקת בחצי גוף בגלל שתוך כדי הצנתור עף כרישון דם למוח...
וחותמים על זה לפני!
בעיני, זה אותו הדבר עם החיסונים,
לא שוללת את זה שעלול לקרוא משהו אבל כמו שלא נפסיק לעשות צנתורים כי הם מצילי חיים
ככה נחסן את הילדים שלנו למרות שאחד ל.. עלול להיפגע כי זה מציל חיים
ובשונה מצנתור, שזה החיים של המטופל בלבד, בחיסון זה משפיע על חיים של אחרים.

הרבה זלזול וחוסר יחס לאלה שלא חיסנו. רק בגלל זה שווה להתחסן
כמו כתבתי- אני לא מחסנת חיסוני שגרה בזמן.
כשהתחילה החצבת אחד הדברים שהריצו אותי לחסן את הבת שלי היה הפחד שהיא תידבק ומה יגידו על האמא ה'לא מחסנת'

יחס זה משהוא הדדי.
מתנגדי חיסונים מזלזלים ברופאים ובבתי חולים.
טבעי שיקבלו יחס מזלזל בחזרה.

בטח- חיסוני הקורונה השפיעו לאנשים על פוריות? (השפעות זמניות בלבד) הוכחה מוחצת לכך שכל הקורונה באה לעולם רק כדי לפתור את מצוקת הדיור- ע"י דילול האוכלוסיה
(פגשתי אנשים שמאמינים בזה מכל הלב!!!!!!)
תיכף מגלה שבנית מאה שערים היתה חלק מתכנית עתידנית של הרופאים כדי שכיום יחיו כל החרדים במקום קטן וצפוף ומדבק...
אה, וגם האקמול- מישהו אמר לי שזה נשאר בגוף 70 שנה ולא מתעכל, כנראה הוא היה נוכח בניתוחי המתים אז כשפתחו את הקיבה וגילו שם עשרות כדורי אקומול למפני 70 שנה... (לא יודעת מתי יצא האקומול לאויר העולם....)
מי שנגוע בקונספירציה, אין לו תקנה!
יש לי חברה שמאלנית שמאד סומכת על המדינה, היא דר באחת האוניברסיטאות, היא סיפרה לי באופן אישי, שחוסנה פעמיים לקורונה ולקתה בבעיה רפואית חמורה בגין זה ושהיא מוכרת במשרד הבריאות כפגועת חיסון, והיא נותחה מאז בגין זה 6 ניתוחים!

הרבהה זלזול וחוסר יחס לחרדים מפיצי המחלות.
כשחילוני לא מחסן אידיאולוגית, ונדבק בחצבת לא שומעים עליו וברור שלא מתייחסים אליו ככה.

ועדיין למי שצריך (ושלא תצטרכו), בירושלים ללכת רק לעין-כרם (בהקשר לחצבת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה