- הוסף לסימניות
ממש לאיחס זה משהוא הדדי.
מתנגדי חיסונים מזלזלים ברופאים ובבתי חולים.
טבעי שיקבלו יחס מזלזל בחזרה.
הרופאים לא ענינם מה חושבים עליהם. הם צריכים לטפל
ממש לאיחס זה משהוא הדדי.
לכי תגידי להםממש לא
תגידי, מאיפה את שואבת את הידע הכללי שלך? מהפורום הזה?עוד נקודה!
מדינה לא יכולה להתנהל כמו צפון קוריאה, ולהתערב מידי בחייו הפרטיים של אדם ולהחליט במקומו.
בפרט בדברים שיכול להיגרם מהם סיכונים ונזקים.
גם אם הסיכון מהחיסון הוא אלפית מהסיכון להידבקות.
פרופסור בבית חולים אמ רלי שהוא מבין למה לא להתחסן לקורונה ולשפעת . חצבת הוא לא מביןבטח- חיסוני הקורונה השפיעו לאנשים על פוריות? (השפעות זמניות בלבד) הוכחה מוחצת לכך שכל הקורונה באה לעולם רק כדי לפתור את מצוקת הדיור- ע"י דילול האוכלוסיה
(פגשתי אנשים שמאמינים בזה מכל הלב!!!!!!)
תיכף מגלה שבנית מאה שערים היתה חלק מתכנית עתידנית של הרופאים כדי שכיום יחיו כל החרדים במקום קטן וצפוף ומדבק...
אה, וגם האקמול- מישהו אמר לי שזה נשאר בגוף 70 שנה ולא מתעכל, כנראה הוא היה נוכח בניתוחי המתים אז כשפתחו את הקיבה וגילו שם עשרות כדורי אקומול למפני 70 שנה... (לא יודעת מתי יצא האקומול לאויר העולם....)
מי שנגוע בקונספירציה, אין לו תקנה!
לא תמיד.יחס זה משהוא הדדי.
בזמן האשפוז התערבנו כמה פעמים לטובת חולים שלא קיבלו יחסלכי תגידי להם
שבועת הרופא.ממש לא
ויש הרבה מדינות שנמנעות מכך בגלל זכויות הפרט.תגידי, מאיפה את שואבת את הידע הכללי שלך? מהפורום הזה?
יש רשימה דיי ארוכה של מדינות מתקדמות ודמוקרטיות שמטילות סנקציות כואבות על הורים שלא מחסנים את הילדים שלהם.
לא נכון!יחס זה משהוא הדדי.
ממי הוא ידבק אם כולם מחוסנים?כי גם מחוסן יכול להידבק ולהדביק
אני יודעתשבועת הרופא.
#אבל מי מסוגל#
ואשפזו אותו בבידוד נשימתי\זיהומי או בטיפול נמרץ... זו לא השערה. כאמור לא נפתחה מחלקה ייעודית לחצבת למזלינו הרב להבדיל מקורנה שאז פתחו מחלקה ייעודיתאני מדברת מידיעה
אחד הילדים שלי היה חולה בחצבת ומאושפז
נא לא לדבר מהשערות
בידוד נשימתי שהיו שם רק חולי חצבת! קראו לזה מחלקת חצבת . מה לא ברור? בדיוק כמו הקורונהואשפזו אותו בבידוד נשימתי\זיהומי או בטיפול נמרץ... זו לא השערה. כאמור לא נפתחה מחלקה ייעודית לחצבת למזלינו הרב להבדיל מקורנה שאז פתחו מחלקה ייעודית
ברור שזה אנטישמיות במיטבהאני יודעת
אבל הייתי בהלם איך הרופאים מתווכחים ומדברים עם הורים של ילדים על החיסונים. למה לרקוד על הדם?
בטוח אין את זה בקופת חולים?בלת"ק ואולי סוטה מהנושא
אבל פשוט לא הגיוני שמציפים את הנושא ומעודדים ומכריחים ולוחצים לעשות חיסון ולא נותנים אפשרות נורמטיבית לחסן
בבית שמש- אפשר יום אחד בשעות הבוקר (או להתחיל ליסוע לכל מיני טיפות חלב ברחבי בית שמש) והיום הזה הוא רק בשעות הבוקר בניידת מעורפלת שלא ברור אם צריך לעשות תור או לא ושבוע אחד קיימת ושבוע אחד לא.
למה לטרטר ילדים באמצע יום לימודים, בשעות עבודה של האם או שעות לימוד של האב
מה הבעיה להנגיש את זה לקופות חולים??? (מתחת לגיל 6 מדובר)
רק בגלל השעות המעצבנות האלה לא ! הצלחתי לחסן את הילדים עדיין
אחותי היתה מאושפזת עם תינוקת בטיפול נמרץ. היה איתם במחלקה ילד עם חצבת.הייתי מאושפזת עם הבן שלי במחלקת ילדים והיו איתנו במחלקה בבידוד משפחה עם חצבת.
היחס אליהם היה לא נעים בכלל. כאמא של מאושפז שמעתי בין הרופאים הרבה לגלוג עליהם.
אני מתארת לעצמי שבמקומות שיש יותר תחלואה אז מאשפזים במרוכז. אולי לא 'מחלקת חצבת' אבל בהחלט במין 'מחלקת חצבת'...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים