כללי שאלה למומחים בהדפסות

• הוסף לסימניות
הכנתי קובץ באינדזין בעל 120 עמודים עם אוביקטים כבדים
במהלך הסגירה התעוררו בעיות ולא הצלחתי לסגור את הקובץ בדרך הרגילה- זה תמיד נתקע באמצע
בסוף הסתדרתי ע"י עקיפת הבעיה וסגירה דרך BOOK
<O:p
עכשיו כשאני מעונינת לסגור לפורמט הדפסה אני רואה שכל השקיפיות והשיטות שילוב נעלמים.<O:p
בעוד שאני נכנסת בפי די אף הזה ל"תצוגה מקדימה של פלט" זה כן מופיע באופן מלא.<O:p
<O:p
<O:pהשאלה היא כזו האם התודר יופיע בהדפסה כמו בתצוגה מקדימה של פלט או כמו שמופיע בפתיחה הרגילה של הפי די אף</O:p
<O:pדף מהקובץ</O:p

קבצים מצורפים

• 5.pdf
    KB 315.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אין כאן משהו שמתמצא ויכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
לסגור בפידיאפ מס' 4 אולי יעזור

• הוסף לסימניות
קומבינה - אם הרקע חוזר על עצמו, אולי תסגרי אותו כpsd בפוטושופ ותמקמי באינדזיין

• הוסף לסימניות
לכאורה הרעיון מצוין.
רק שזו הדפסה בשתי צבעים ולכן זה לא מעשי.
(בקובץ הזה מופיעים יותר משתיים כי עדיין לא הגדרתי את הפנטונים כצבעי ספוט לכן חלק מוגדרים כפרוצס)

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזו...
איך הקובץ יודפס לפי התצוגה הרגילה או לפי התצוגה המקדימה של הפלט?

אין אני בודקת כזה דבר?

• הוסף לסימניות
איך ניסית לסגור?
ולמה BOOK נחשב אצלך עקיפה?
ובכלל, למה הכל מפוקסל בקובץ?

• הוסף לסימניות
תייצאי את הקובץ חתיכות חתיכות. למשל כל פעם 20 עמודים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי חלקים חלקים- ולא עזר.
בענין הפיקסול- זה מסיבה אחרת- אבל בקובץ הסופי לא יהיה כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה