שאלה למומחים בלבד.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר איך המצלמה הזו?
(ולמה רק למומחים?... כיון שבעבר קיבלתי המלצות גורפות על מצלמה מסוימת, אני לתומי חשבתי שאם כ"כ הרבה אנשים מרוצים, כנראה שהמצלמה באמת שווה. אחרי שרכשתי ת'מצלמה וראיתי שנפלתי עם דגם סופר דפוק, ביקשתי מ"המומחים" שהמליצו, -שהם עדיין מבסוטים מהמצלמה שלהם :rolleyes: :cool:לראות את התמונות שיוצאות להם.... ואז הבנתי דבר מפתיע...אולי 80% מהציבור לא מבין חצי דבר בצילום......אם לשפוט לפי איכות ורמת התמונות שלהם....:p)
תודה מראש.:)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 57.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש לי את המצלמה הזאת.
מה את רוצה לדעת עליה??

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי על איזה דגם המליצו לך?
ועוד משהו, לא תמיד זאת המצלמה, לפעמים זה הצלם, גם במצלמה קומפקטית צריך לדעת לצלם.

• הוסף לסימניות
חדות. צבעים. איך היא מצלמת בבית \ בלי פלאש ניתן לכוון עומק שדה וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1121184:
סתם מעניין אותי על איזה דגם המליצו לך?
ועוד משהו, לא תמיד זאת המצלמה, לפעמים זה הצלם, גם במצלמה קומפקטית צריך לדעת לצלם.

דווקא לצלם אני לגמרי יודעת , והצלחתי להוציא מהמצלמה תמונות טובות.
(לא מזמן העליתי תמונות די טובות)
אבל כל זה לאחר מאמצים מרובים מדי.- הילדים נאלצו לעמוד דקות ארוכות עד שיצא משו ברור.
המצלמה: קנון SX 210

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1121194:
דווקא לצלם אני לגמרי יודעת , והצלחתי להוציא מהמצלמה תמונות טובות.
(לא מזמן העליתי תמונות די טובות)
אבל כל זה לאחר מאמצים מרובים מדי.- הילדים נאלצו לעמוד דקות ארוכות עד שיצא משו ברור.
המצלמה: קנון SX 210
אני אומר לך את האמת
אני כבר הרבה זמן לא עבדתי על אוטומט (גם במצלמה הקומפקטית), ואני גם חושב שמי שיודע קצת לצלם, זה פשוט בזבוז לעבוד על אוטומט.
לדעתי, רוב במומחים גם לא מכירים את המצלמות באוטומט, לגבי חדות הם יוכלו לתת לך תשובה, לגבי עומק שדה, זה תלוי כבר בשימוש שלך, המצלמה לא עושה שום דבר לבד( מקסימום הורסת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1121197:
אני אומר לך את האמת
אני כבר הרבה זמן לא עבדתי על אוטומט (גם במצלמה הקומפקטית), ואני גם חושב שמי שיודע קצת לצלם, זה פשוט בזבוז לעבוד על אוטומט.
לדעתי, רוב במומחים גם לא מכירים את המצלמות באוטומט, לגבי חדות הם יוכלו לתת לך תשובה, לגבי עומק שדה, זה תלוי כבר בשימוש שלך, המצלמה לא עושה שום דבר לבד( מקסימום הורסת)

המצלמה הנ"ל גרמה לי להתמצא יותר ולכוון פונקציות, כיון שבאוטומט התוצאות היו באמת עגומות,

• הוסף לסימניות
אני קניתי בארץ אצל היבואן הרשמי, עם אחריות של .
שנים
יש אפשרות לקנות בייבוא "אפור" עם אחריות שנה במחיר כמו בB&H

היא מצלמת חמוד.
רוב התמונות שלה עדיפות בצילום ללא פלש

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1044932&postcount=5

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהמצלמה סטנדרטית , לא משו שאפשר להתלהב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1121208:
אני מבינה שהמצלמה סטנדרטית , לא משו שאפשר להתלהב?

מה כוונה להתלהב? היא חמודה בשביל ביתית, אפשר להוציא ממנה תמונות חמודות בחוץ בתנאים מסויימים כמו בכל ביתית. יש לי כזאת, הילד שלי מצלם בה כל מיני דברים שמעניינים אותו, דווקא יוצא לו נחמד (טוב הוא מוכשר..;))
בתוך הבית שום מצלמה ביתית לא תוציא לך תמונות שאפשר להתעלף, אבל תלוי מה הציפיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1121232:
מה כוונה להתלהב? היא חמודה בשביל ביתית, אפשר להוציא ממנה תמונות חמודות בחוץ בתנאים מסויימים כמו בכל ביתית. יש לי כזאת, הילד שלי מצלם בה כל מיני דברים שמעניינים אותו, דווקא יוצא לו נחמד (טוב הוא מוכשר..;))
בתוך הבית שום מצלמה ביתית לא תוציא לך תמונות שאפשר להתעלף, אבל תלוי מה הציפיות.

אז איזה מצלמה כן תוציא לי תמונות "מעלפות"... יש לך על מה להמליץ לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1121236:
אז איזה מצלמה כן תוציא לי תמונות "מעלפות"... יש לך על מה להמליץ לי?

את מתכוונת בתוך הבית? בתוך הבית באופן כללי זה לא תנאים טובים לצילום

לגבי המלצה על ביתיות, יש לי ניסיון רק עם זאת ועם אחת של אבא שלי, של סוני שהיא מאוד טובה בשביל ביתית אבל הרבה יותר יקרה, מעל 2000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1121238:
את מתכוונת בתוך הבית? בתוך הבית באופן כללי זה לא תנאים טובים לצילום

לגבי המלצה על ביתיות, יש לי ניסיון רק עם זאת ועם אחת של אבא שלי, של סוני שהיא מאוד טובה בשביל ביתית אבל הרבה יותר יקרה, מעל 2000

מה הדגם?
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1121243:
מה הדגם?
תודה.
זה סוני dsc-f828
שאלתי אותו והוא אמר שזה מאוד ישן וכבר מזמן לא מייצרים, זה משהו שבא מחובר לעדשה של סיגמה, אולי מישהו כאן יוכל להמליץ לך על דומות

• הוסף לסימניות
בתוך הבית בתנאי תאורה טובים כן, יש סיכויים לתמונות טובות גם בקומפקטית.
ליד חלון גדול בסלון, ו... בחדר האמבטיה שמתי לב שהאור בחדר הקטן והלבן הזה מאוד מועיל לתוצאות.
יש לי את הקנון SX260, אני מרוצה למדי.
עומק שדה רדוד נוצר למשל אם אני מצלמת את האובייקט ממרחק, כשהוא עצמו ניצב במרחק מה מהרקע- את התעלול הזה למדתי מהצלם מוטי, או בצילומי מאקרו.
איך כתבו לך? מצלמה טובה? תלוי איך מצלמים.

אוי, אני ממש מתנצלת, עכשיו ראיתי שביקשו רק את עצת המומחים. אני לא, עשו כהבנתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1121251:
זה סוני dsc-f828
שאלתי אותו והוא אמר שזה מאוד ישן וכבר מזמן לא מייצרים, זה משהו שבא מחובר לעדשה של סיגמה, אולי מישהו כאן יוכל להמליץ לך על דומות
יש לי את המצלמה הזאת במחסן.
המעלה במצלמה הזאת זה צמצם 2 וזו הסיבה שאפשר לצלם איתה בבית ...
בביתיות בדר"כ אין עדשות עם צמצמים כ"כ רחבים

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול, ושואלת,
האם יש אפשרות להגיע לצילומים איכותיים כמו של צלמים עם מצלמה רגילה ובלי ידע בצילום?
אם כן, עם איזה מצלמה?
אני אחת שמבינה מאוד טוב ביופי של תמונות, אבל לצערי א"פ לא למדתי צילום.
יש לי את קנון sx230, ואני מאוד לא מרוצה מהתמונות שיוצאות מגורענות, והצבעים בד"כ דורשים עריכה בפוטו שופ.
אז האם אפשר להשיג איכות של סטודיו במצלמה ביתית, ובלי ידע רב בצילום?

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון נחמד.

אוכל להראות לך את המצלמה. צלמי איתה כמה תמונות.
תוכלי להתרשם מהצילום ואז תחליטי לבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1121373:
יש לי רעיון נחמד.

אוכל להראות לך את המצלמה. צלמי איתה כמה תמונות.
תוכלי להתרשם מהצילום ואז תחליטי לבד

תודה על נדיבותך.:)
מצאתי מכרה שיש לה מצלמה כזו, ואקח את זה ממנה למבחן צילומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1121336:
אני קופצת על האשכול, ושואלת,
האם יש אפשרות להגיע לצילומים איכותיים כמו של צלמים עם מצלמה רגילה ובלי ידע בצילום?
אם כן, עם איזה מצלמה?
אני אחת שמבינה מאוד טוב ביופי של תמונות, אבל לצערי א"פ לא למדתי צילום.
יש לי את קנון sx230, ואני מאוד לא מרוצה מהתמונות שיוצאות מגורענות, והצבעים בד"כ דורשים עריכה בפוטו שופ.
אז האם אפשר להשיג איכות של סטודיו במצלמה ביתית, ובלי ידע רב בצילום?

האם מצלמה שעולה 1.700 ש"ח תחליף מצלמה שעולה 17.000 ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה